Πώς και πότε αποφάσισες ν' ασχοληθείς με τη μουσική; 

Νομίζω ότι το αποφάσισα όταν ήμουν 15 χρονών. Παράτησα το σχολείο και μετά από αυτό έπιασα δουλειά. Μετά ταξίδεψα στην Ευρώπη και αυτό ήταν.

Για να δημιουργήσεις αυτό το «δικό» σου είδος μουσικής ποιες μουσικές επιρροές είχες;
Για αρχή ήταν η κλασική αμερικάνικη φολκ μουσική. Τώρα επηρεάζομαι από ακούσματα που προέρχονται από όλο τον κόσμο. Βαλκανική μουσική, βρετανική μουσική, τα fado και πολλά άλλα 

Εδώ στην Ελλάδα σε συγκρίνουν πολύ με τον Bregovic και άλλους σπουδαίους βαλκάνιους συνθέτες. Αυτό σε ενοχλεί ή αντίθετα σε ευχαριστεί;
(γέλια) Δε με ενοχλεί καθόλου, αλλά νομίζω πως η μουσική μου αν και έχει πολλά στοιχεία από αυτά της βαλκανικής, δεν μπορούμε να χαρακτηριστούμε μια μπάντα παραδοσιακής μουσικής των Βαλκανίων όπως είναι ο Bregovic, γιατί ο ήχος μας τελικά είναι διαφορετικός. 

Είναι εύκολο στην εποχή μας να επιβιώσει ένας καλλιτέχνης σαν κι εσένα;
Τώρα με την τεχνολογία που υπάρχει είναι εύκολο ν' ακουστείς και να σε μάθουν κάποιοι. Το θέμα είναι κατά πόσο μπορείς να βρεις το δικό σου ακροατήριο, το δικό σου κοινό που θα έρχεται όταν θα παίζεις. 

Με τους στίχους σου προσπαθείς να περάσεις ένα μήνυμα ελπίδας;
Δε νομίζω. Δε δίνω μεγάλη σημασία στους στίχους. Το πιο σημαντικό για μένα είναι η μελωδία. Μέσω της μουσικής θέλω να περάσω το μήνυμα. Αυτό είναι το ενδιαφέρον για μένα. 

Τι περιμένεις από το ελληνικό κοινό;
Ελπίζω να πιουν, να είναι χαρούμενοι και να χορέψουν όπως θα κάνουμε και εμείς.