Μια γυναίκα αγοράζει προφυλακτικά... και άλλα πράματα του σατανά!

Μια γυναίκα αγοράζει προφυλακτικά... και άλλα πράματα του σατανά! Facebook Twitter
21

Είναι κοινό μυστικό παρότι πολλοί και πολλές επιθυμούν να το θάψουν. Ακόμα και οι άντρες που κράζουν τις "εύκολες" στην ουσία δεν το πιστεύουν. Βαθιά μέσα τους σκέφτονται πως αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει. Και όμως... η σοκαριστική αλήθεια είναι μπροστά στα μάτια όλων μας: και οι γυναίκες θέλουν να κάνουν σεξ! Ω ναι! Είναι φοβερό το ξέρω αλλά συμβαίνει. Χωρίς φρου φρου κι αρώματα, χωρίς ρομάντζα και ζαχαρολουκουμοκουραμπιεδάκια και χαζομάρες... οι γυναίκες θέλουν και κάνουν σεξ! Σεξ για το πάθος, την κα@λα, σεξ σαν τονωτικό, σεξ σαν αγχολυτικό, σεξ σαν αντιστρές, σαν απλό και απολαυστικό... σεξ!

Όταν οι κοπέλες έχουν μια μόνιμη σχέση αυτή τους η επιθυμία είναι σεβαστή και ιδιαίτερα καλοδεχούμενη από τους συντρόφους τους. Τι γίνεται, όμως, με μια single στη ζούγκλα που ονομάζεται dating;

Η ελεύθερη κοπέλα άνω των 25 σήμερα έχει να αντιμετωπίσει παραδοσιακούς γονείς και θειάδες που την πρήζουν να βρει γαμπρό, ένα σωρό από βλαμμένους γκόμενους που κυκλοφορούν εκεί έξω και ένα κάρο ενοχλητικούς φίλους που είναι ζευγαράκια από το 1821 και νομίζουν ότι όλα τα ξέρουν κι έχουν κάνει και γαμώ τις επιλογές στη ζωή τους! Και σα να μην έφταναν όλα αυτά έχουν να αντιμετωπίσουν και μια πληθώρα προκαταλήψεων σχετικά με τις σεξουαλική τους δραστηριότητα...

Για να εξηγηθώ... Αυτό το περίεργο βλέμμα των πωλητριών προς μια κοπέλα που αγοράζει προφυλακτικά πρέπει να σταματήσει! Επίσης, οι ηλίθιες ερωτήσεις μερικών επίδοξων εραστών τύπου "Έχεις προφυλακτικά στην τσάντα σου; Γιατί;" πρέπει επίσης να σταματήσουν. Και πρέπει όλοι να λάβουν τις απαντήσεις που τους αρμόζουν.

Λοιπό, ναι, όπως είπα και πριν θέλουν και οι γυναίκες να κάνουν απλώς σεξ κάποιες φορές. Επίσης, τα κορίτσια που δεν έχουν σχέση έχουν μάθει πλέον να προφυλάσσουν πρώτα από όλα τον εαυτό τους και το σώμα τους, πράγμα που σημαίνει πως δεν επαναπαύονται στην καλή πρόθεση των αγοριών με τα οποία βγαίνουν, αλλά φροντίζουν μόνες τους, οι ίδιες για την προφύλαξή τους και αυτό είναι κάτι καλό και έξυπνο θα έλεγα.

Και κάτι άλλο εξίσου σημαντικό. Οι πιο πολλές σεξουαλικές εμπειρίες δεν τις κάνουν λιγότερο συναισθηματικές, λιγότερο αξιόπιστες και λιγότερο καλές συντρόφους. Δεν ξέρω σε ποιο σημείο της ιστορίας της ανθρωπότητας αποφασίστηκε ότι είναι κακό να απολαμβάνεις με τις αισθήσεις και το σώμα σου. Δεν ξέρω πότε συμφωνήσαμε ότι σεξ πρέπει να γίνεται κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, αλλιώς δεν πρέπει να γίνεται γιατί είναι ανήθικο. Ξέρω μόνο ότι με τρομάζει η πολλή ηθική και οι άνθρωποι οι βολεμένοι στον εφησυχασμό του ζευγαριού, γιατί είναι τελικά ο συνδυασμός τους που έδινε ανέκαθεν και συνεχίζει να δίνει ακόμα πραγματικό πόνο στους ανθρώπους γύρω τους!

21

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ