Ήταν μία υπέροχη ομιλία εναντίον του bullying και των πρακτικών του Τραμπ. Ο David Harbour ανέβηκε στη σκηνή με όλο το καστ της τηλεοπτικής σειράς Stranger Things στα βραβεία SAG και είπε αυτά που έπρεπε. 

 

Την παράσταση φυσικά έκλεψε η Winona Ryder που οι περισσότεροι λένε πως είχε πάρει ναρκωτικά. Δεν μπορώ να ξέρω, αλλά αν έπρεπε να μαντέψω (βλέποντας και πως στα τραπέζια υπάρχει αλκοόλ) θα έλεγα πως μάλλον είχε μεθύσει. 

 

Η αλήθεια πίσω απ' τις αλλοπρόσαλλες εκφράσεις της Winona Ryder στη σκηνή των βραβείων SAG

 

Συζητήθηκε τόσο πολύ που ο ίδιος ο Harbour ρωτήθηκε σχετικά με το αν ένιωσε άβολα που κατά τη διάρκεια του τόσο σοβαρού λόγου του η Ryder σαχλαμάριζε:

  

«Το πρόσωπό της είναι πάρα πολύ εκφραστικό! Αυτό είναι εξαιρετικό πλεονέκτημα για μία ηθοποιό» τόνισε στο Vanity Fair. «Και ήταν πολύ διασκεδαστικό - είχαμε αυτήν τη μαχητική ομιλία αλλά ταυτόχρονα εκτιμήθηκε και η ανάλαφρη χαρά μιας υπέροχης, ευαίσθητης κι εκφραστικής ηθοποιού. Το λάτρεψα.» (Αυτός ο άνθρωπος μπορεί τελικά να πουλήσει και πάγο σε Εσκιμώους.)

  

Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι η Ryder νιώθει ντροπιασμένη απ' τα σχόλια είπε απλώς «δεν το νομίζω, αν και δεν έχουμε μιλήσει ακόμα γι' αυτό». Είπε επίσης πως ενώ νωρίτερα στα παρασκήνια είχε διαβάσει το λόγο του στους ηθοποιούς, η Ryder δεν ήταν ανάμεσά τους. Άρα ίσως επειδή άκουγε το λόγο για πρώτη φορά ήταν γι' αυτήν έκπληξη τα όσα είπε και δεν τα άκουγε και καλά. 

 

Προς αυτήν την κατεύθυνση, και με επίσης ιπποτικό τρόπο, κινήθηκε και ένα απ' τα παιδιά πρωταγωνιστές της σειράς. Ο Gaten Matarazzo είπε ότι απλά η Ryder δεν άκουγε καλά: 

 

 

Το ίντερνετ πάντως βρήκε μια πιο ενδιαφέρουσα -και απολαυστική- θεωρία...