[Όλη η ιστορία με το ευχάριστο, ευτυχώς, τέλος είναι εδώ.]

 

Αυτό φυσικά μας θύμησε την περίφημη Μάνα Ρέιβερ, ονομασία που είχε δωθεί σε μητέρες που γύρω στο 1997 έβγαιναν στην τηλεόραση και μιλούσαν για τα προβλήματά τους, ενώ ειδικοί εξέταζαν το φαινόμενο των ρέιβ πάρτυ και, συχνά ταλαίπωροι, ravers εξηγούσαν γιατί περνούν τέλεια ("πετάω, πετάω, φεύγω, πετάω!").

 

Η Μάνα Ρέιβερ έγινε και ηρωϊδα κόμικ - και πιστεύω ότι είναι απ' τους πιο έξυπνους και εύστοχους ους ήρωες που σχεδίασε ποτέ Έλληνας, ο Σπύρος Δερβενιώτης.

 

[“Μάνα Ρέιβερ“: ελληνικότατες παθολογιές μιας δυσλειτουργικής οικογένειας, ρέιβ, τηλεπαράθυρα, και φυσικά γριές, πολλές γριές!]

 

Το 2011 οι Μάνες Ρέιβερ δεν βγαίνουν στα λαϊκά δελτία του Ευαγγελάτου, αλλά χρησιμοποιούν το twitter και το facebook αν υπάρξει ανάγκη.

Πίσω στα '90ς πάντως οι κινδυνολογικές ειδήσεις του Ευαγγελάτου στον τότε ΣΚΑΪ με ηδονή βουτούσαν στο βούρκο, βάζοντας διάφορους να τσακώνονται μεταξύ τους.

 

 

Μία απ' τις μάνες ρέιβερ, η παραπάνω, περιγράφει τη συμπεριφορά του παιδιού της on drugs ("ξύνεται σα τη μαϊμού!") σ' αυτό το κλασικό πλέον απόσπασμα κακής τηλεόρασης των '90ς...

 

--------------------------------------------------------------------------------------------

 

[+] Ο σχολιαστής είχε δίκιο

 

Αριστούργημα.