Η κόρη του Σταύρου Θεοδωράκη του ξύρισε το κεφάλι, λόγω της καραντίνας

Η κόρη του Σταύρου Θεοδωράκη του ξύρισε το κεφάλι, λόγω της καραντίνας Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ο Σταύρος Θεοδωράκης αφέθηκε στα χέρια της κόρης του, η οποία ανέλαβε χρέη κομμώτριας για χάρη του εν μέσω της καραντίνας.

Στο βίντεο που δημοσίευσε στα social media ο Σταύρος Θεοδωράκης, η κόρη του, Αργυρώ, του ξυρίζει το κεφάλι, ενώ εκείνος λέει χιουμοριστικά: «Δημιουργικά, διαφορετικά πράγματα κάθε ημέρα. Αχ βρε Τσιόδρα».

Πάντως, πιθανόν επειδή είχε μια ανησυχία για το τελικό αποτέλεσμα, μόλις τελείωσε η κόρη του της ζήτησε καθρέφτη. «Η Αργυρώ μικρή ήθελε να γίνει ή κομμώτρια ή ηθοποιός. Το ξαναθυμήθηκε πριν από λίγο. Ο προηγούμενος που κούρεψε ήταν ο Κεν, ο φίλος της Μπάρμπι», έγραψε ο Σταύρος Θεοδωράκης στο Instagram.


Έπειτα από το κλείσιμο των κομμωτηρίων- στο πλαίσιο αναστολής λειτουργίας επιχειρήσεων για την αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού- τα social media έχουν γεμίσει με φωτογραφίες και βίντεο από κατ'οίκον κουρέματα. Στο μεταξύ, στη Θεσσαλονίκη από τώρα κλείνουν ραντεβού για τη στιγμή που θα ανοίξουν ξανά τα κομμωτήρια.

Υπενθυμίζεται ότι το κλείσιμο των κουρείων ήταν και ο λόγος που έγινε viral το διάγγελμα του προέδρου της Ιταλίας, Σέρτζιο Ματαρέλα, πριν από λίγες ημέρες. Η προεδρία κατά λάθος δημοσίευσε χωρίς να κόψει στο μοντάζ στιγμιότυπο στο οποίο ο Ματαρέλα λέει «Ε Τζιοβάνι, δεν πάω πια στον κουρέα», όταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του ζήτησαν να στρώσει τα μαλλιά του.

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ