Το Baby Shower συνήθως διοργανώνεται πριν γεννηθεί το μωρό, ωστόσο ποτέ δεν είναι αργά για να γιορτάσει κανείς την άφιξη ενός νέου μέλους στην οικογένεια.

 

Για τον Ντάστιν και την Κάρεν Μουρ, για παράδειγμα,  που έγιναν γονείς την προηγούμενη εβδομάδα, υιοθετώντας την κόρη τους, το Baby Shower ή  «καλωσόρισμα» έγινε κατά τη διάρκεια της πτήσης τους για το σπίτι.


Η ιστορία τους είναι τόσο συγκινητική που ο Ντάστιν θέλησε να την μοιραστεί μέσα από το Twitter ελπίζοντας να ανεβάσει το ηθικό όσων το έχουν ανάγκη με τον ίδιο τρόπο που οι επιβάτες της συγκεκριμένης πτήσης κατάφεραν να κάνουν το ίδιο.

 

 


Νωρίτερα το Φεβρουάριο, το ζευγάρι πέταξε από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ, με το νεογέννητο μωρό που υιοθέτησε στην αγκαλιά τους. «Η απόφαση για υιοθεσία ήρθε καθώς δεν μπορούσαμε να βρούμε λύση για την υπογονιμότητα. Πολλές εγκυμοσύνες απέτυχαν και μετά από τόσες θεραπείες δεν πήραμε απαντήσεις στο "γιατί". Η διαδικασία της υιοθεσίας για εμάς πήρε κάτι περισσότερο από ένα χρόνο. Έχει να κάνει με δύο κύριους τομείς. Να πιστοποιηθείς ότι μπορείς να υιοθετήσεις και μετά να βρεις ένα μωρό. Μας πήρε έξι εβδομάδες να πιστοποιηθούμε και τέσσερις μήνες μετά μία ετοιμόγεννη μητέρα ήρθε σε επαφή μαζί μας. Γέννησε την κόρη μας τον περασμένο Νοέμβριο» δήλωσε ο Ντάστιν στο Bored Panda.

 

Κατά τη διάρκεια της πτήσης ένας αεροσυνοδός τους πλησίασε ρωτώντας τους τον λόγο για τον οποίο ταξίδευαν με ένα τόσο μικρό βρέφος και ο Ντάστιν αναγκάστηκε να τους πει την ιστορία της υιοθεσίας. Το πλήρωμα του αεροσκάφους αμέσως μετά αποφάσισε να κάνει ένα πάρτι καλωσορίσματος έκπληξη του μωρού εν πτήσει.

 

 


Ανακοίνωσαν από τα μεγάφωνα πως «μία σπέσιαλ προσκεκλημένη» που μόλις είχε υιοθετηθεί, βρισκόταν στην πτήση και προσκάλεσε τους επιβάτες να γράψουν συμβουλές για τους γονείς της πάνω στις χαρτοπετσέτες. «Στην αρχή, δεν καταλάβαμε τι ακριβώς συνέβαινε. Ανέφερε την κόρη του, είπε πόσο χρονών είναι και μόνο όταν ανέφερε εμάς κατάλαβα. Όλοι στο αεροσκάφος ζητωκραύγαζαν. Η αγάπη που δεχτήκαμε από εντελώς ξένους ανθρώπους μας γέμισε κουράγιο και δύναμη» είπε ο Ντάστιν.

 

Στο ζευγάρι δόθηκαν εκτός από τα 60 υπέροχα σημειώματα που είχαν γράψει οι συνεπιβάτες τους και ένα ζευγάρι γαλόνια από τον πιλότο. «Ήταν πολλά σημειώματα με συμβουλές. Κάποια ανέφεραν να της πάρουμε σκύλο όπως και να μη ξεχνάμε ποτέ να της λέμε "σ' αγαπώ". Το αγαπημένο μου σημείωμα ήταν ένα όπου ο άνθρωπος που το έγραψε μας είπε ότι είχε υιοθετηθεί πριν 64 χρόνια. Με έκανε να φανταστώ την κόρη μας σε μία μελλοντική πτήση να λέει κάτι παρόμοιο σε νέους γονείς αντίστοιχο με αυτό»

 

 

 

Όσο για την συμβουλή που θα έδινε ο ίδιος ο Ντάστιν ως νέος γονιός σε άλλους που σκέφτονται την υιοθεσία ανέφερε πως «στην αρχή υπήρξαμε διστακτικοί στο να υιοθετήσουμε. Οι φόβοι, οι ανησυχίες και η αβεβαιότητα ήταν οι λόγοι που το γεννούσαν αυτό. Και ενώ πρέπει να επενδύσεις λίγο παραπάνω συναισθηματικά εξαιτίας όλων αυτών των συναισθημάτων, το αποτέλεσμα που έρχεται μετά, ξεπερνά κάθε φαντασία»