Τραγουδίστριες δημιούργησαν θεματάκι στην εκπομπή «Στην υγειά μας» και η μία τελικά αποχώρησε

Τραγουδίστριες δημιούργησαν θεματάκι στην εκπομπή «Στην υγειά μας» και η μία τελικά αποχώρησε Facebook Twitter
0

Πρόβλημα χωροταξικό φαίνεται πως δημιουργήθηκε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της χριστουγεννιάτικης εκπομπής «Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά».

Το θέμα φέρονται να δημιούργησαν οι τραγουδίστριες Αποστολία Ζώη και Demy.

Σύμφωνα με τον Ant1, οι δυο τραγουδίστριες ένιωσαν θιγμένες και ριγμένες- η μεν Αποστολία Ζώη λόγω της μικρής διάρκειας που της ζητήθηκε να τραγουδήσει και η Demy επειδή δεν κάθισε δίπλα στον κεντρικό καλεσμένο, που ήταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός, οπότε αποχώρησε. 

Το Tlife αναφέρει πως η Demy αποχώρησε κατόπιν απόφασης της εταιρείας της, Panik Records, καθώς η θέση την οποία της όρισαν από την παραγωγή δεν της άρμοζε.

Μετά τα δημοσιεύματα, η Panik Records επιβεβαίωσε πως όντως η Demy αποχώρησε από την εκπομπή αλλά όχι επειδή δεν κάθισε δίπλα στον κεντρικό καλεσμένο.

«Η θέση που όρισε η παραγωγή δεν ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους, αλλά δίπλα στο πιάνο. Σε καμία περίπτωση δεν απαιτήθηκε η Demy να καθίσει δίπλα στον κεντρικό καλεσμένο, τον Κωνσταντίνο Αργυρό, με τον οποίο συνεργάζεται στο "Fantasia", όπως ειπώθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή, αλλά ανάμεσα σε κάποιους καλεσμένους. Παρά τις προσπάθειες της εταιρείας να βρεθεί συμβιβαστική λύση, κάτι τέτοιο δεν συνέβη και, έτσι, πάρθηκε απόφαση για αποχώρηση, από τη στιγμή που δεν θα δημιουργείτο πρόβλημα στο γύρισμα του εορταστικού επεισοδίου, καθώς η ερμηνευτική παρουσία της καλλιτέχνιδας δεν περιείχε κάποιο ντουέτο», εξηγεί η δισκογραφική εταιρία. 

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ