Είχε διαρρεύσει πως το κόνσεπτ Survivor Ελλάδα εναντίον Τουρκίας φτάνει στο τέλος του και χθες έγινε και η επίσημη ανακοίνωση από τον Σάκη Τανιμανίδη.

 

Ο παρουσιαστής, Σάκης Τανιμανίδης, αποκάλυψε χθες στους παίχτες την μεγάλη ανατροπή που θα δούμε στο Survivor με τους παίκτες να ξαφνιάζονται και να δυσαρεστούνται.

 

Από εδώ και πέρα θα δημιουργηθούν δύο ομάδες με Έλληνες και Τούρκους μαζί - σε μια προσπάθεια να ανακάμψει το ενδιαφέρον για το παιχνίδι και μαζί και η τηλεθέαση...

 

«Από εδώ και πέρα το Survivor θα παίζεται με δύο καινούργιες μεικτές ομάδες. Το Survivor ανάμεσα στην ελληνική ομάδα και την τουρκική ομάδα έχει τελειώσει. Θα δημιουργηθούν δύο καινούργιες ομάδες από το μηδέν, όπου η κάθε μία θα έχει Έλληνες και Τούρκους, Τούρκους και Έλληνες. Οι δύο αυτές ομάδες θα είναι η άσπρη και η μαύρη.

 

Στο επόμενο συμβούλιο, που θα μάθουμε ποιος παίκτης από την ελληνική ομάδα θα αποχωρήσει, στη συνέχεια θα έχουμε ακόμα δύο ψηφοφορίες, μία για την κάθε ομάδα. Η κάθε ομάδα θα ψηφίσει με μια ανοικτή ψηφοφορία έναν παίκτη ή μια παίκτρια ως αρχηγό για να κάνει την επιλογή και τη δημιουργία της κάθε ομάδας.

 

Μετά τη δημιουργία των δύο ομάδων, επειδή δημιουργείται ένα θέμα με τις ψηφοφορίες των τηλεθεατών ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους υποψήφιους, δεν θα χρειαστεί ποτέ να έρθουν αντιμέτωποι σε ψηφοφορία τηλεθεατών Έλληνες και Τούρκοι διότι το σύστημα με το οποίο θα λειτουργήσουν οι ψηφοφορίες θα είναι ότι μία εβδομάδα θα μπορεί να βγαίνει μόνο Έλληνας υποψήφιος και την επόμενη εβδομάδα μόνο Τούρκος...», ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ο Σάκης Τανιμανίδης.

 

H στιγμή της ανακοίνωσης και οι αντιδράσεις των παικτών: