Σκύλος εξαφανίστηκε στην Καλιφόρνια, τον βρήκαν έναν χρόνο μετά, 2.574 χλμ. μακριά- Στο Κάνσας

Σκύλος Facebook Twitter
0

Σκύλος που εξαφανίστηκε στην Καλιφόρνια- πριν από ένα χρόνο και πλέον- βρέθηκε σώος και υγιής, αλλά 2.574 χιλιόμετρα μακριά, στο Κάνσας. 

Κανένας δεν ξέρει πώς ο Ζέπελιν, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι πως ο τριών ετών σκύλων είναι καλά και επιστρέφει στην οικογένειά του, σαν το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο. 

Ο Ζέπελιν εξαφανίστηκε από το σπίτι του στο Δυτικό Σακραμέντο τον Οκτώβριο του 2021, δήλωσε στο NPR η κηδεμόνας του, Σάντρα Ο’ Νιλ. Η οικογένεια μένει σε φάρμα και ο σκύλος πολλές φορές «επισκεπτόταν» κοντινή οικοδομή, όπου οι εργάτες του έδιναν λιχουδιές. «Δεν έχω καμία απόδειξη, αλλά πιστεύω ότι κάποιος εκεί τον ερωτεύτηκε και τον πήρε στο σπίτι του», σημείωσε η Ο’ Νιλ. 

Σκύλος εξαφανίστηκε στην Καλιφόρνια, τον βρήκαν έναν χρόνο μετά, 2.574 χλμ. μακριά- Στο Κάνσας Facebook Twitter

Έπειτα από 14 μήνες, δέχθηκαν ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από το Λούισμπουργκ του Κάνσας. Μια γυναίκα εκεί βρήκε τον Ζέπελιν στον κήπο της, τον πήγε στον κτηνίατρο και από το τσιπ κατάφεραν να βρουν την οικογένειά του. «Έμεινα εμβρόντητη, σοκαρίστηκα όταν μου το είπαν», παραδέχθηκε η Ο’ Νιλ. 

Τώρα ο Ζέπελιν επιστρέφει στην Καλιφόρνια οδικώς. Λίγες εβδομάδες πριν από την εξαφάνισή του έγινε μπαμπάς και η οικογένεια κράτησε δύο από τα κουτάβια, που περιμένουν την επιστροφή του. 

Με πληροφορίες από Guardian

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ