Έβαλαν σκύλο σε λάθος πτήση- Από το Λονδίνο, αντί για τις ΗΠΑ κατέληξε στη Σαουδική Αραβία

Σκύλος αγκαλια Facebook Twitter
0

Όταν ο Τζέιμς Μίλερ και η σύζυγός του, Μάντισον, αποφάσισαν να μετακομίσουν από τη Βρετανία στις ΗΠΑ, δεν φαντάζονταν την περιπέτεια στην οποία θα έμπαινε ο σκύλος τους, που από λάθος κατέληξε στη Σαουδική Αραβία. 

Την 1η Δεκεμβρίου, πήγαν στο αεροδρόμιο Χίθροου μαζί με την Bluebell. Όμως, όταν προσγειώθηκαν στο Νάσβιλ, που ήταν ο τελικός προορισμός τους, διαπίστωσαν πως ο σκύλος τους βρισκόταν σε λάθος πτήση, με προορισμό το Ριάντ. 

Χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν τρεις ημέρες προτού το ζευγάρι συναντηθεί ξανά με το κατοικίδιο. Όλη αυτή η περιπέτεια, επηρέασε τον σκύλο, που είναι πέντε ετών. «Απλά δεν μπορούμε να την αφήσουμε μόνη της», δήλωσε στο NPR ο Μίλερ. 

«Την πρώτη φορά που προσπαθήσαμε να την αφήσουμε στο σπίτι μόνη της, βγήκε από το κλουβί της τα πρώτα δέκα λεπτά. Την επόμενη φορά, μάσησε μια ξύλινη πόρτα και έκλαιγε διαρκώς», περιέγραψε. 

Η British Airways, με την οποία ταξίδεψαν οι Μίλερ, τους πρόσφερε 50.000 μίλια πτήσης, ως αποζημίωση. Το ζευγάρι ζητά 10.000 δολάρια, προκειμένου μεταξύ άλλων να λάβει η Bluebell ιατρική φροντίδα για το άγχος που της έχει προκαλέσει η περιπέτεια. 

Με πληροφορίες από People

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ