Πολ Ευμορφίδης: Έκανε ποδήλατο με σορτσάκι στην Κηφισίας - «Θα αρρωστήσεις» του φώναζε ο Τανιμανίδης

Πολ Ευμορφίδης: Έκανε ποδήλατο με σορτσάκι στην Κηφισίας - «Θα αρρωστήσεις» του φώναζε ο Τανιμανίδης Facebook Twitter
0

Η κακοκαιρία Barbara φαίνεται ότι δεν πτόησε τον ιδιοκτήτη της Coco Mat, Πολ Ευμορφίδης, και βγήκε στους δρόμους της Αθήνας με το ποδήλατο.

Ο επιχειρηματίας εθεάθη στο κέντρο της πόλης, επάνω στο ποδήλατό του, με μπουφάν και σορτσάκι, παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες.

Ο Πολ Ευμορφίδης απαθανατίστηκε, δήθεν «αυθόρμητα»,  από τον Σάκη Τανιμανίδη να ανεβαίνει την λεωφόρο Κηφισίας. «Θα αρρωστήσεις, θα αρρωστήσεις», του φώναζε ο παρουσιαστής.

Βίντεο: Ο Πολ Ευμορφίδης κάνει ποδήλατο στην Αθήνα

Σάκης Τανιμανίδης και Πολ Ευμορφίδης συνεργάζονται, φέτος, στο Dragon’s Den.

Ο Πολ Ευμορφίδης είχε τραβήξει τα βλέμματα κατά τη διάρκεια δεξίωσης στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας, όταν και εμφανίστηκε με σανδάλια.

«Τι κακό έχουν τα σανδάλια; Έχεις δει κανέναν αρχαίο Έλληνα με παπούτσια;», είχε δηλώσει ο κ. Ευμορφίδης, μετά την εμφάνισή του.

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

It's Viral / «Πρέπει να τα βγάλεις πέρα μόνος σου» - 6 σελέμπριτι που δεν θα αφήσουν την περιουσία τους στα παιδιά τους

Από τον Γκόρντον Ράμσεϊ στη Μίλα Κούνις και τον Άστον Κούτσερ, έξι διάσημοι με περιουσίες ίσως και αρκετών εκατομμυρίων έχουν ξεκαθαρίσει ότι τα παιδιά τους δεν θα κληρονομήσουν τα χρήματά τους
THE LIFO TEAM