Ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε τα γαλλικά του Δημήτρη Κουτσούμπα

Αλέξης Τσίπρας Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Τα γαλλικά του Δημήτρη Κουτσούμπα- που πρόσφατα τον έκαναν viral- σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε συνέδριο. 

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Δημήτρης Κουτσούμπας πήγε στο Παρίσι και συμμετείχε στις κινητοποιήσεις των γαλλικών εργατικών συνδικάτων κατά της μεταρρύθμισης του συνταξιοδοτικού. Μεταξύ άλλων, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό σε συγκέντρωση, μιλώντας και στα γαλλικά

Χθες, ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε στο Starforum, στη Λαμία και κάποια στιγμή ενημερώθηκε ότι στις εργασίες του συνεδρίου θα παραβρεθούν τόσο ο Νίκος Ανδρουλάκης όσο και ο Δημήτρης Κουτσούμπας. «Α, πολύ ωραία, ελπίζω να ζητήσετε από τον κ. Κουτσούμπα να σας μιλήσει και γαλλικά, διότι είδα έχει πολύ καλή προφορά», απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαμογελώντας. 

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κωνσταντίνος Αργυρός: μπουζούκια, γαρύφαλλα λιωμένα και Ελγίνεια

It's Viral / Κωνσταντίνος Αργυρός: μπουζούκια, γαρύφαλλα λιωμένα και Ελγίνεια

Ανεβαίνει στη πίστα για να πει την καψούρα του τυλιγμένος με ελληνικές σημαίες. Τραγουδάει τώρα με την Βανδή, και πίσω από τα κεσεδάκια με τα γαρύφαλλα βάζει για φόντο τα Ελγίνεια. Έτσι ευθυτενής που στέκεται μπορεί και να ετοιμάζεται να πει τον εθνικό ύμνο.