H ποδοσφαιρική ομάδα που γδύθηκε για να διαμαρτυρηθεί

H ποδοσφαιρική ομάδα που γδύθηκε για να διαμαρτυρηθεί Facebook Twitter
1

 

Με έναν πρωτότυπο τρόπο θέλησαν οι παίκτες της Δόξας Καρδάμαινας να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση που βρίσκεται το γήπεδο της ομάδας και τη στάση του Δήμου.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Κω είχε λάβει τις διαβεβαιώσεις από τον Δήμαρχο, Κώστα Καΐσέρλη πως στις επόμενες συνεδριάσεις του Δήμου θα επανεξεταζόταν η μελέτη για την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα του γηπέδου της ομάδας, ωστόσο, λίγες μέρες πριν την έναρξη της σεζόν, δεν υπάρχει καμία αλλαγή...

Για τον λόγο αυτό, οι ποδοσφαιριστές της Δόξας Καρδάμαινας επέλεξαν να φωτογραφηθούν γυμνοί, περνώντας το μήνυμά τους πως «ο αθλητισμός στην Καρδάμαινα έχει μείνει γυμνός».

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ομάδας, Κωνσταντίνος Καραναστάσης, απέστειλε ανοικτή επιστολή στον Δήμαρχο Κω, Κώστα Καΐσέρλη εκφράζοντας τις απορίες του για την κατάσταση.

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή:

«Κε. Δήμαρχε,

Ας παραθέσουμε τα γεγονότα:

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2012

Σε δική μου επίσκεψη στο γραφείο σας για το θέμα της τοποθέτησης συνθετικού τάπητα στο γήπεδο της Καρδάμαινας υποσχεθήκατε ότι θα επανεξετάσετε τη μελέτη ώστε το έργο να γίνει πραγματικότητα μέχρι την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν. Η υπόσχεση έμεινε υπόσχεση.

ΑΡΧΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013

Στα εγκαίνια του νέου βρεφονηπιακού σταθμού της Καρδάμαινας τόσο εσείς προσωπικά όσο και οι Κοι Μαραγκός και Ζερβός υποσχεθήκατε να έρθει το θέμα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να εγκριθεί η τροποποίηση της μελέτης και να προχωρήσει σε υλοποίηση τo έργο. Η υπόσχεση έμεινε υπόσχεση.

ΤΕΛΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013

Στην σύσσωμη παρουσία του Δ.Σ. της ομάδας μας στο Δημοτικό Συμβούλιο εγερθήκατε αναφωνώντας δις «Σας είπα ότι θα το κάνω το γήπεδο. Δεν με πιστεύετε;» και αποχωρήσατε θυμωμένος από την αίθουσα. Αποφασίσαμε σαν ομάδα να σας δώσουμε πίστωση χρόνου, να κάνουμε υπομονή και να είμαστε καλοπροαίρετοι μαζί σας.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αντιδήμαρχο Κο Νικηταρά και βλέποντας ότι πλησιάζει η έναρξη της αγωνιστικής περιόδου δίχως να κινείται φύλλο, ζητήσαμε να γίνει τουλάχιστον η περίφραξη και ο καθαρισμός του γηπέδου ώστε να το χρησιμοποιήσουμε έστω ως ξερό μέχρι να γίνει η τοποθέτηση του τάπητα. Λάβαμε την υπόσχεση από τον αντιδήμαρχο πως θα κάνει ό,τι μπορεί. Ταυτόχρονα λάβαμε την άδεια από την Ε.Π.Σ.Δ. για χρήση του ξερού γηπέδου στους αγώνες του πρωταθλήματος. Η υπόσχεση του αντιδημάρχου ωστόσο έμεινε υπόσχεση.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Σε συνάντησή μου με τον πρόεδρο του Δ.Δ. Καρδάμαινας Κο. Κουρζή και εν' όψη της έναρξης της προετοιμασίας της ομάδας για τη νέα περίοδο, ζητήσαμε να καθαριστεί τουλάχιστον το γήπεδο από τα αγκάθια, να βαφτούν τα αποδυτήρια που είναι σε άθλια κατάσταση και να επιδιορθωθεί ο σπασμένος σωλήνας της αποχέτευσης καθώς τα λύματα από την τουαλέτα αδειάζουν μέσα στο γήπεδο, ακριβώς έξω από τα αποδυτήρια.

2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Η προετοιμασία της ομάδας ξεκινά. Την πρώτη μέρα ξεκινήσαμε στα αγκάθια, την δεύτερη το γήπεδο καθαρίστηκε από τα αγκάθια και την ένατη επιδιορθώθηκε ο σωλήνας. Να είμαστε ευγνώμονες άραγε;

Κε Δήμαρχε

Υπήρξαμε καλοπροαίρετοι και υπομονετικοί. Όχι μόνο με την νυν δημοτική αρχή αλλά και με τις προηγούμενες. 15 ολόκληρα χρόνια παλεύουμε να δώσουμε στα παιδιά της Καρδάμαινας ίσα δικαιώματα στην άθληση με τα παιδιά της Κω, του Ζηπαρίου, του Πυλιού, της Αντιμάχειας, της Κεφάλου και ακόμα της Νισύρου, Τήλου, Πάτμου, Καλύμνου και Λέρου. 15 ολόκληρα χρόνια προσπαθούμε να πείσουμε τους άρχοντες του τόπου ότι τα παιδιά μας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ επειδή τυχαίνει να υστερούμε σαν χωριό σε εκλογικό σώμα. Χρόνια τώρα παραμονές εκλογών το έργο ξεκινάει και αμέσως μετά τις εκλογές παγώνει. Κε Δήμαρχε η ΔΟΞΑ δεν κάνει πολιτικά παιχνίδια και δεν είναι δεκανίκι κανενός. Η ΔΟΞΑ έχει σαν μοναδικό μέλημα την καθοδήγηση των παιδιών της στα μονοπάτια της άθλησης , της αρετής , του σεβασμού και της ομαδικότητας. Η ΔΟΞΑ, σε χαλεπούς και επικίνδυνους καιρούς, είναι υγιής διέξοδος για 70 και πλέον ποδοσφαιριστές.

Η υπομονή μας εξαντλήθηκε. Οι υποσχέσεις και τα δελτία τύπου μας αφήνουν πια αδιάφορους. Πλέον Κε Δήμαρχε δεν πιστεύουμε στα αυτιά μας. Πλέον πιστεύουμε μόνο στα μάτια μας. Διοίκηση, παίχτες, γονείς και φίλαθλοι έχουμε όλοι αποφασίσει να αγωνιστούμε σθεναρά μέχρις ότου το όνειρο γίνει πραγματικότητα. Έχουμε αποφασίσει να έχουμε έναν πολύ θερμό χειμώνα. Σε σας απομένει να επιλέξετε αν θα ζεσταθούμε στο ανακαινισμένο γήπεδο της Καρδάμαινας ή αν θα ζεσταθούμε όλοι μαζί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Με τιμή για το Δ.Σ. του συλλόγου

Ο Πρόεδρος Κων/νος Καραναστάσης».

H ποδοσφαιρική ομάδα που γδύθηκε για να διαμαρτυρηθεί Facebook Twitter

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λιάγκας σε Κασσελάκης

It's Viral / Λιάγκας για Κασσελάκη: «Έβρισα τους συνεργάτες μου, γι’ αυτό το λάθος, τους καταχέριασα»

Η κόντρα του παρουσιαστή με τον υποψήφιο για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται, με αφορμή ηλικιωμένη που μίλησε στην εκπομπή, αλλά τελικά δεν ήταν ακριβώς... γιαγιά του Κασσελάκη
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια