Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Έπαθα κρίση πανικού έπειτα από συνέντευξη στον Αρναούτογλου

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Έπαθα κρίση πανικού έπειτα από συνέντευξη στον Αρναούτογλου Facebook Twitter
0

Για το πώς τον επηρέασε η επιτυχία που είχαν οι «Άγριες Μέλισσες» μίλησε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, αποκαλύπτοντας ότι έπαθε κρίση πανικού έπειτα από τηλεοπτική συνέντευξη. 

Ο ηθοποιός ρωτήθηκε πώς διαχειρίστηκε αυτή την επιτυχία, σε συνέντευξη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. «Έπαθα μια κρίση πανικού σε όλη αυτή τη διάρκεια», απάντησε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος. 

«Έπρεπε να πάω σε μια τηλεοπτική συνέντευξη, δεν ένιωθα καλά. Ήμουν πάρα πολύ πιεσμένος από τα γυρίσματα, από τα ξενύχτια. Το είχα υποσχεθεί στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Πήγα και έκανα τη συνέντευξη και μετά έπαθα κρίση πανικού από την πίεση», συμπλήρωσε. 

«Είπα μετά ότι δεν θα το επιτρέψω ξανά στον εαυτό μου. Αν δεν μου το συγχωρήσει ένας δημοσιογράφος, ας μην μου το συγχωρήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος. 

Ο ηθοποιός σημείωσε ότι δεν είχε φανταστεί ποτέ την αναγνωρισιμότητα που του χάρισε η σειρά «Άγριες Μέλισσες». «Δεν είχα στόχο να γίνω γνωστός και διάσημος», εξήγησε.

«Είχα πάρει απόφαση ότι δεν με νοιάζει η τηλεόραση και η δημοσιότητα. Με νοιάζει να έχω ωραίες συνεργασίες και να εξελίσσομαι μέσα από αυτή τη δουλειά. Και τότε ήρθε», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, αναφερόμενος στην πρόταση για τη συγκεκριμένη τηλεοπτική σειρά. 

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ