Αργύρης Πανταζάρας και Χρήστος Πλαΐνης κάνουν πρόβες χωρίς τα παντελόνια τους

Αργύρης Πανταζάρας και Χρήστος Πλαΐνης κάνουν πρόβες χωρίς τα παντελόνια τους Facebook Twitter
0

Τα γυρίσματα της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών» συνεχίζονται και οι πρωταγωνιστές, ανάμεσά τους ο Αργύρης Πανταζάρας και Χρήστος Πλαΐνης, κάνουν πρόβες τις σκηνές που θα γυρίσουν.

Συχνά, οι ηθοποιοί μοιράζονται στιγμές από το backstage, μέσω InstaStories, δίνοντας στους τηλεθεατές μια γεύση από το τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες.

Ένα τέτοιο story έκαναν repost Αργύρης Πανταζάρας και Χρήστος Πλαΐνης, όπου απεικονίζονται να διαβάζουν τα λόγια τους σε καμαρίνι, δίχως να φορούν τα παντελόνια τους.

«Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά» γράφει το βίντεο.

Αναδημοσιεύοντας το story, ο Αργύρης Πανταζάρας πρόσθεσε με χιούμορ emoji που δείχνει ότι είναι ακατάλληλο για ανηλίκους».

Βίντεο: Το βίντεο με τον Αργύρη Πανταζάρα και τον Χρήστο Πλαΐνη

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Καπουτζίδης: «Μία φωτογραφία ίσον χίλια ψέματα» - Τι είπε για την ανάρτηση μετά την κηδεία του Γεράσιμου Μιχελή

It's Viral / Γιώργος Καπουτζίδης: «Μία φωτογραφία ίσον χίλια ψέματα» - Τι είπε για την επίμαχη ανάρτηση του Αργύρη Αγγέλου

Ο ηθοποιός, μήνες μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τη φωτογραφία που ανήρτησε ο Αργύρης Αγγέλου, μετά την κηδεία του Γεράσιμου Μιχελή, θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα
THE LIFO TEAM