Meno Male: Αυθεντική ιταλική γεύση στο κέντρο της Αθήνας

Kλασική ιταλική πίτσα και pasta σε ένα ιταλικό μπιστρό δίπλα στην Ακρόπολη.

28.11.2019 | 16:12
Meno Male: Αυθεντική ιταλική γεύση στο κέντρο της Αθήνας
Το ζυμάρι 48ωρης ωρίμανσης, συνταγής Meno male, καθορίζει το αποτέλεσμα σε όποια πίτσα κι αν επιλέξεις, ενώ τα ζυμαρικά αναδεικνύουν την ποιότητα των υλικών.

 

Η ιταλική γλώσσα σού αφήνει από μόνη της μια γεύση ιδιαίτερη που σε κάνει να χαμογελάς. Στο άκουσμα του Meno male αυτή γεύση παίρνει τη μορφή της ιταλικής παράδοσης μέσα από πιάτα που θα σε ενθουσιάσουν με την απλότητα και την αυθεντική νοστιμιά τους.

 

Το ιταλικό μπιστρό που βρίσκεται δίπλα στην Ακρόπολη μεταφέρει στον χώρο αλλά και την κουζίνα του την ιστορία της κλασικής ιταλικής πίτσας και pasta μέσα από ένα μικρό, αλλά περιεκτικό μενού που επιμελείται ο σεφ Γιώργος Γαλάνης.

 

Το ζυμάρι 48ωρης ωρίμανσης, συνταγής Meno male, καθορίζει το αποτέλεσμα σε όποια πίτσα κι αν επιλέξεις, ενώ τα ζυμαρικά αναδεικνύουν την ποιότητα των υλικών, όπως άλλωστε όλες οι επιλογές του μενού που βασίζονται σε φρέσκες πρώτες ύλες ιταλικής καταγωγής.

 

Meno Male: Αυθεντική ιταλική γεύση στο κέντρο της Αθήνας
Το Meno male υπηρετεί την έννοια του bistro, ανοίγοντας από το πρωί για καφέ και brunch.

 

Πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις το κατσικίσιο τυρί με μέλι τρούφας και το ταρτάρ μανιταριών στα ορεκτικά, αλλά και την υπέροχη μακαρονάδα με ραγού μοσχαριού.

 

Στα επιδόρπια, το λαχταριστό τιραμισού με μασκαρπόνε και η παραδοσιακή πανακότα φέρουν όλη την αυθεντικότητα της ιταλικής κουλτούρας, ενώ στην επιλογή των ποτών θα βρεις, εκτός από μια ενημερωμένη λίστα κρασιών από ιταλικούς αμπελώνες, κάποιες επιλεγμένες ιταλικές ετικέτες μπίρας, αλλά και μια κάρτα με ιδιαίτερα cocktails.

 

Meno Male: Αυθεντική ιταλική γεύση στο κέντρο της Αθήνας
Το ιταλικό μπιστρό βρίσκεται δίπλα στην Ακρόπολη.

 

Το Meno male υπηρετεί την έννοια του bistro, ανοίγοντας από το πρωί για καφέ και brunch και φιλοξενώντας οποιαδήποτε στιγμή σου μέχρι το βράδυ, όπου θα βρεθείς να συνοδεύεις το ποτό σου με κάποιο από τα πιάτα του μενού. Ένα all-day ιταλικό στέκι που δίνει στην έκφραση «πάλι καλά» την έννοια της αυθεντικής γεύσης.

 

Βεΐκου 10, Αθήνα, 210 9231350, FΒ: Meno Male, Instagram: menomale.athens

Βεΐκου 10, Αθήνα
210 9231350
 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού