Δεν είναι τυχαίο ότι εδώ και 20 χρόνια αποτελεί σημείο κατατεθέν των δυτικών προαστίων για όσους αναζητούν αυθεντική γεύση.
Δεν είναι τυχαίο ότι εδώ και 20 χρόνια αποτελεί σημείο κατατεθέν των δυτικών προαστίων για όσους αναζητούν αυθεντική γεύση.

 

Το όνομα Αριστέα από μόνο του σου θυμίζει μια φροντίδα και μια σπιτική μυρωδιά σαν εκείνη που έβγαινε από την κουζίνα της μαμάς. Η Αριστέα που βρίσκεται πίσω από τη Δάφνη είναι όνομα και πράγμα σε ό,τι αφορά την ποιότητα των πιάτων αλλά και την προσέγγιση της γαστρονομίας που βασίζεται στην ελληνική νοστιμιά.

 

Δεν είναι τυχαίο ότι εδώ και 20 χρόνια αποτελεί σημείο κατατεθέν των δυτικών προαστίων για όσους αναζητούν αυθεντική γεύση χωρίς στυλιζαρισμένες προσθήκες σε ένα περιβάλλον που σε κερδίζει με την οικειότητα και τη φιλική του ατμόσφαιρα.

 

Η ιδιοκτήτρια, που επιβλέπει συνεχώς την κουζίνα, θα σου προσφέρει ό,τι πιο λαχταριστό με συνδυασμούς φρέσκων υλικών και προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια.

 

Οι σπιτικές πίτες και οι σαλάτες με λαχανικά εποχής είναι ιδανικές για να πάρεις μια πρώτη εικόνα για όσα θα ακολουθήσουν. Κι αυτά που ακολουθούν είναι το ένα καλύτερο από το άλλο. Κοτόπουλο με κάρι και αρωματικό μπασμάτι, μπουκιές γαλοπούλας στη σχάρα με πουρέ γλυκοπατάτας, χοιρινό με μέλι, χόρτα γιαχνιστά με λαχανικά και δυόσμο, γραβιέρα Κρήτης με μέλι, σουσάμι, ξηρούς καρπούς και ξερά φρούτα σε γλυκό κρασί είναι κάποια από τα πιάτα που πρέπει να δοκιμάσεις.

 

Ο κατάλογος ανανεώνεται καθημερινά με μαγειρευτά που διαφέρουν από μέρα σε μέρα για να μπορείς να γευτείς κάτι διαφορετικό κάθε φορά. Άλλωστε, η κουζίνα της Δάφνης υποδέχεται τα υλικά ολόφρεσκα για να δημιουργήσει η μαγείρισσα τα δικά της αριστουργήματα, μετουσιώνοντας την ελληνική φιλοξενία σε γεύση και την παράδοση σε σύγχρονη εμπειρία απόλαυσης.

 

Μεγάλου Αλεξάνδρου 86, Περιστέρι, 210 5773721, FΒ: Δάφνη Ελληνικό Εστιατόριο, Instagram: dafni_elliniko