ΓΕΥΣΗ

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

Penny Lane

Στην πηγή του comfort food

12.3.2018 | 17:48
Penny Lane
Φωτο: Γιώργος Αδάμος/LIFO

 

Eδώ και μερικά χρόνια οι απανταχού lovers του comfort food δίνουν ραντεβού στον πεζόδρομο της Θουκυδίδου, στο Penny Lane, το μέρος που έχει μπει πια για τα καλά στην καρδιά όσων λατρεύουν το φαγητό και τη θαλπωρή.

 

Τα λαχταριστά μπέργκερ συναντούν τα black angus steaks, οι φρεσκοκομμένες σαλάτες αγκαλιάζουν τον καπνιστό σολομό και τα baobuns φτιάχνονται με τα πιο ποιοτικά υλικά και είναι έτοιμα να σε εκπλήξουν!

 

Μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις τα tater tots με λιωμένο cheddar 'n' bacon και το slow cooked pork belly που σιγοψήνεται για ώρες. Όλα αυτά και άλλα τόσα θα τα βρεις στο ανανεωμένο μενού που έρχεται και σας προσκαλεί να επιβιβαστείτε στο πιο γευστικό ταξίδι.

 

Penny Lane
Φωτο: Γιώργος Αδάμος/LIFO

 

Penny Lane
Φωτο: Γιώργος Αδάμος/LIFO

 

Οι επιλογές του brunch, με το blt, τα Penny's benedict και το waffle 'n' chicken να κλέβουν τις εντυπώσεις, ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς! Ανακαλύψτε το νέο μενού που ήρθε για να μείνει και να φέρει ακόμη περισσότερες αλμυρές και γλυκές επιλογές για κάθε ώρα της ημέρας.

 

Το Penny Lane Comfort Food τηρεί την υπόσχεση που φέρει το όνομά του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σερβίρει comfort food όλη την ημέρα, γιατί η ανάγκη για ωραίο φαγητό, θαλπωρή και ευχαρίστηση δεν έχει ωράριο!

 

Penny Lane, Θουκυδίδου 10, 210 6800217, Facebook

Θουκυδίδου 10
210 6800217
 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
ΒΡΕΣ
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ