Φέτος γίνεται 13 χρόνων και συνεχίζει να έχει το ίδιο μεράκι και αγάπη για την μπίρα. Αγαπημένο στέκι για μπιρόβιους και μη. Για τα γενέθλιά του έχει ανανεώσει το μενού του με αυθεντικά πιάτα, όπως το καπνιστό αγριογούρουνο με ξινολάχανα, το ελάφι με άγρια μανιτάρια, κ.ά. Και από μπίρες 136 και πλέον ετικέτες από απλές lager μέχρι σπάνιες, συλλεκτικές μοναστηριακές αλλά και 9 βαρελίσιες. Σούπερ δηλαδή!

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Το 24ωρο ενός σεφ

Αντώνης Δρακουλαράκος: «Το ρύζι είναι η σημαία κάθε σουσάδικου»

Αντώνης Δρακουλαράκος |
Scroll to top icon