Στο χώρο που κάποτε στεγαζόταν ένα μηχανουργείο, τώρα βασιλεύει ο... Βάτραχος. Μια μεταμοντέρνα, κομψή ταβέρνα, η οποία προτείνει μια κουζίνα ελληνική, με πολλά σπιτικά πιάτα, χειροποίητα και «μαμαδίστικα». Χαρακτηριστικότερα τα ντολμαδάκια γιαλαντζί και τα πολύ καλά του κρέατα. Από κρασί, το χύμα είναι εξαιρετικό, όμως διαθέτουν και πολλές ετικέτες από αμπέλια βιολογικής καλλιέργειας. Το περιβάλλον κεφάτο και νεανικό, με μουσική... λίγο από όλα.

Ανοιχτά: Σάββατο και Κυριακή από το μεσημέρι. Κλειστά τη Δευτέρα.
Τιμές: €25.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Το 24ωρο ενός σεφ

Αντώνης Δρακουλαράκος: «Το ρύζι είναι η σημαία κάθε σουσάδικου»

Αντώνης Δρακουλαράκος |
Scroll to top icon