Το ανανεωμένο Lost Athens μυρίζει θάλασσα

Ο νέος του κατάλογος Lost Athens προσανατολίζεται εμφανώς προς τη θάλασσα με προτάσεις όπως το φρικασέ με μαγιάτικο.

3.7.2020 | 18:28
Το ανανεωμένο Lost Athens μυρίζει θάλασσα
Lost Athens

 

Το ανεβασμένο Παγκράτι μπαίνει δυναμικά στο καλοκαιρινό άνοιγμα με προτάσεις που κερδίζουν το μάτι και, φυσικά, τον ουρανίσκο.

 

Ένα μαγαζί που κερδίζει σε όλα τα σημεία είναι το Lost Athens. Είναι ένα από τα πιο ευρύχωρα και ανοιχτά μαγαζιά της περιοχής, με τον εξωτερικό του χώρο να έχει επεκταθεί και να ομορφαίνει ακόμα περισσότερο με το υπο-διαμόρφωση παρκάκι ακριβώς δίπλα.

 

Στο industrial αισθητικής μαγαζί αυτό που σταθερά κερδίζει από το άνοιγμά του είναι ο κατάλογος των αυστηρά 22 πιάτων στις 5 ευφάνταστες κατηγορίες. Επειδή, δε, όλα τα πιάτα είναι διαλεγμένα ένα προς ένα, αν πας με παρέα, πάρτε όσα περισσότερα χωράνε στο τραπέζι και βάλτε τα στη μέση.

 

Το ανανεωμένο Lost Athens μυρίζει θάλασσα
Ένα μαγαζί που κερδίζει σε όλα τα σημεία είναι το Lost Athens.

 

Για αρχή, θα γευτείς τη νοστιμότατη κρύα σούπα-κέρασμα από ντομάτα και κεράσι. Εμείς ξεκινήσαμε με μύδια σε μια βερσιόν που ποτέ δεν είχαμε γευτεί και μας κέρδισε με την πρώτη ρουφηξιά.

 

Για σαλάτα πήραμε την kale με κρέμα λεμόνι, κουκουνάρι, πίκλα, καρότο και φιλέτο πορτοκάλι, ενώ δεν παραλείψαμε τα φρέσκα και χειροποίητα φυσικά ραβιόλι με καπνιστό χέλι, dashi μπέικον, κρόκο κονφί και τραγανό tuille από πεκορίνο.

 

Το ανανεωμένο Lost Athens μυρίζει θάλασσα
ίναι ένα από τα πιο ευρύχωρα και ανοιχτά μαγαζιά της περιοχής, με τον εξωτερικό του χώρο να έχει επεκταθεί και να ομορφαίνει ακόμα περισσότερο με το υπο-διαμόρφωση παρκάκι ακριβώς δίπλα.

 

Ο νέος του κατάλογος προσανατολίζεται εμφανώς προς τη θάλασσα και αυτό προς μεγάλη μας χαρά, καθότι πώς αλλιώς θα μπορούσαμε να απολαύσουμε το υπερνόστιμο φρικασέ με μαγιάτικο;

 

Για το φινάλε σε περιμένουν δύο δροσερές προτάσεις, εκτός αν συνεχίσεις να δοκιμάζεις κάποια από τις περισσότερες από 50 διαφορετικές ελληνικές μπίρες μικρών παραγωγών. Για τους λάτρεις του κρασιού υπάρχει μια ικανοποιητική λίστα για ποτήρι και μπουκάλι, ενώ δεν λείπουν και οι επιλογές σε κοκτέιλ.

 

Αρχελάου 7, Παγκράτι, 210 7230832, www.lostathens.gr, FB: Lost Athens, Instagram: lost.athens

Αρχελάου 7, Παγκράτι
21 07230832
 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού