Η ιαπωνική λέξη Oozora θα πει «μεγάλος ουρανός» και παραπέμπει στην ιδιαίτερη ξύλινη κατασκευή που γεμίζει όλο τον χώρο του εστιατορίου, θυμίζοντας γιαπωνέζικους βραχόκηπους. Αυτή η μίνιμαλ αισθητική ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία του ταλαντούχου σεφ Andy Lay, ο οποίος έχει πλούσια εμπειρία ως sushi chef στο Nobu Matsuhisa της Μυκόνου και της Αθήνας, στο Nammos της Μυκόνου και σε πολλά εστιατόρια του Λονδίνου. Δυνατό σημείο του Oozora αποτελεί και το μπαρ του εστιατορίου με απίθανες επιλογές που δημιουργεί ο executive bartender Marek Petrik.