Η μεγαλύτερη vegan γιορτή της Ευρώπης, με προσέλευση που αναμένεται να ξεπεράσει τα 35.000 άτομα, έρχεται ξανά στην Αθήνα!

 

Το Vegan Life Festival Athens 2023 ανοίγει τις πόρτες του στις 30 Σεπτεμβρίου και την 1η Οκτωβρίου, από τις 11:00 έως τις 23:00, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

 

Τα δρώμενα του φεστιβάλ, με σύνθημα «join us on the vegan side», μας προσκαλούν στη μεγάλη vegan γιορτή, καλύπτοντας όλους τους τομείς και τις θεματικές γύρω από τον vegan τρόπο ζωής.

 

Το Vegan Life Festival Athens επιστρέφει και το 2023 στην Τεχνόπολη

 

Ομιλίες από ειδικούς κάθε επιστημονικού κλάδου αλλά και βιωματικές εξιστορήσεις, εργαστήρια μαγειρικής από vegan chefs, μάγειρες, μαγείρισσες και food bloggers αλλά και δραστηριότητες για παιδιά κάθε ηλικίας είναι μόνο κάποια απ’ όσα θα ζήσουν όσοι βρεθούν στο φεστιβάλ.

 

Μεταξύ άλλων, θα γίνει έκθεση τέχνης για τα ζώα και θα γίνει συλλογή τροφίμων για συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη από την οργάνωση Humanity Greece, εθελοντική αιμοδοσία αλλά και ανώνυμα τεστ HIV και Ηπατίτιδας Β και C.

 

Το Vegan Life Festival Athens επιστρέφει και το 2023 στην Τεχνόπολη

 

Οι εκπλήξεις του φεστιβάλ, όμως, δεν τελειώνουν εδώ. Όσοι βρεθούν σε αυτό θα μπορούν να συμμετάσχουν σε speed dating για νέες φιλίες και γνωριμίες, να κάνουν τατουάζ για καλό σκοπό, να παρακολουθήσουν ταινίες για κοινωνικά και περιβαλλοντικά ζητήματα, να λάβουν συμμετοχή σε εργαστήρια και ανταλλακτικό μπαζάρ ρούχων και να παρακολουθήσουν πρωτότυπους, διασκεδαστικούς διαγωνισμούς.

 

Και, φυσικά, θα περιηγηθούν στη μεγαλύτερη έκθεση vegan προϊόντων και υπηρεσιών στην Ελλάδα!

 

Εσείς θα το χάσετε;

 

*Είσοδος ελεύθερη 

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 30 Σεπτεμβρίου και 1η Οκτωβρίου, από τις 11:00 έως τις 23:00, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Οδηγός Γεύσης