Με αναφορές σε κάποια ήσυχη γειτονιά της ρώμης, μιλανέζικο design και αυθεντική ναπολιτάνικη πίτσα, το Tre Sorelle εμφανίστηκε το 2018 και εδώ και 6 χρόνια έχει κλέψει τις καρδιές όλων των pizza lovers, όχι μόνο του Παγκρατίου αλλά ολόκληρης της Αθήνας.

 

Το Tre Sorelle τιμά την ιταλική γαστρονομία, προσφέροντας μια ultimate γευστική εμπειρία, όπου πρωταγωνιστούν όλες σου οι αισθήσεις, σε έναν κομψό χώρο που μοιάζει να έχει βγει από την ιταλική ριβιέρα, ενώ τα vintage στοιχεία φτιάχνουν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.  

 

Το ανάλαφρο και τραγανό ζυμάρι 24ωρης ωρίμανσης που φτιάχνεται από εκλεκτά υλικά κάνει όλη τη διαφορά στη γεύση κάθε συνταγής και αρκεί να ψηθεί για ελάχιστο χρόνο στον custom ξυλόφουρνο του Tre Sorelle ώστε να απολαύσεις μια πίτσα που ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες.

 

Tre Sorelle
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Ο κατάλογος είναι προσεκτικά επιμελημένος με λαχταριστούς συνδυασμούς και favorite επιλογές, όπως μια all time classic Margarita ή μια Tartufo με σάλτσα ντομάτας, φρέσκια και βουβαλίσια μοτσαρέλα, πάστα μαύρης τρούφας, ντοματίνια και βασιλικό. Ανάμεσα στις προτάσεις που θα ξεχωρίσεις, ειδικά αν τα καυτερά σε προκαλούν, είναι η Diaviola με λουκάνικο chorizo και σαλάμι vertichina. Φυσικά, τα must try δεν περιορίζονται στην κατηγορία της πίτσας, αφού στο Tre Sorelle θα βρεις φρέσκες σαλάτες αλλά και ένα πιάτο λαχταριστά κανελόνια, που δεν γίνεται να μη δοκιμάσεις!

 

Σε μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα όπου πρωταγωνιστούν το ξύλο, το μάρμαρο και γεύσεις που σαγηνεύουν τον ουρανίσκο ολοκληρώνεις την τέλεια ιταλική εμπειρία με ένα δροσερό κοκτέιλ. Το Negroni έχει φανατικό κοινό –δικαίως– και θα συνοδεύσει άψογα το γεύμα σου. Δίπλα στη λίστα με τα signature cocktails θα βρεις και εκλεκτές ετικέτες οίνου για ένα εξαιρετικό pairing! Στο Tre Sorelle η ιταλική απόλαυση είναι μια σταθερή αξία.

 

Αρχελάου 19, Παγκράτι, 211 4072172 

Facebook: Tre Sorelle

Instagram: @tre_sorelle_pizza

Οδηγός Γεύσης