Σε λίγο καιρό κλείνει 11 χρόνια, μέσα στα οποία κάνει επιτυχημένα κάθε του θεωρία πράξη στη γειτονιά του Χαλανδρίου. Το Theory Bar & More ξεκίνησε ως ένα θεώρημα τριών καλών φίλων και κατέληξε να είναι σταθερό all-day στέκι, ένα από τα πρώτα που μας σύστησαν τη φιλοσοφία του φαγητού στο μπαρ. 

 

Old-school vibes και φιλική ατμόσφαιρα σε περιμένουν κάθε φορά, ειδικά τώρα που ανοίγει ο καιρός – η τροπική αυλή, γεμάτη δέντρα και πράσινο, είναι το κατάλληλο σημείο για να απολαύσεις τις ανοιξιάτικες ηλιόλουστες μέρες. Εδώ μπορείς να χαλαρώσεις με την παρέα ή την οικογένεια, να βρεις μια ήσυχη γωνιά για ένα επαγγελματικό ραντεβού ή να αράξεις στον εσωτερικό χώρο με τα πολύχρωμα πλακάκια και το τεράστιο, μοναστηριακού τύπου τραπέζι –ξεχωρίζει γιατί είναι handmade– για να απολαύσεις τον καφέ ή το ποτό σου, συνοδεύοντάς το με γεύσεις για κάθε ώρα της ημέρας.

 

Theory Bar & More
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Ο σεφ Νίκος Κουτσούκος δημιουργεί ένα ανανεωμένο μενού που έχει τα πάντα, για κάθε γούστο και όρεξη. Το brunch είναι σίγουρα highlight με συνταγές που έχουν ελληνικές πινελιές ή international επιρροές, αλλά και με healthy bowls που μπορείς να συνοδεύσεις με ένα δροσερό ρόφημα ή με ένα εκλεκτό αρωματικό καφέ. Οι γεύσεις του μενού συνεχίζονται όλη μέρα με νόστιμα bites όπως η Pinsa Romana με μέλι τρούφας(!) ή το brioche bun με μοσχαρίσιο κιμά, mayo τρούφας, καραμελωμένο κρεμμύδι και πατάτες.

 

Όταν πέσει η νύχτα και τα πολύχρωμα λαμπάκια δώσουν μια παιχνιδιάρική όψη στην αυλή του Theory Bar & More, ο κατάλογος, γεμάτος κλασικά και signature cocktails, αλλά και η λίστα με τα κρασιά δημιουργούν μια συναρπαστική ή χαλαρή βραδιά, ανάλογα με το τι θέλεις. Τα tapas συνοδεύουν το ποτό όπως ακριβώς πρέπει και το μότο #notjustatheory γίνεται πράξη, αποδεικνύοντας ότι αυτό το στέκι έχει τη δική του θεωρία περί διασκέδασης.

 

Πλάτωνος 14, Χαλάνδρι, 210 6801633 

www.theorybar.gr

Instagram: theory_athens

Facebook: Theory Bar&More 

Οδηγός Γεύσης