Tο Solo Gelato είναι ένα όνομα που χρόνια τώρα συνδέεται με τις πιο γλυκές γευστικές στιγμές μας. Από το 1951 αυτή η gelateria artigianale μάς ταξιδεύει στην Ιταλία, προσφέροντας τη γεύση του αυθεντικού gelato που φτιάχνεται από 100% φρέσκα, αγνά υλικά υψηλής ποιότητας, δημιουργώντας λαχταριστές προτάσεις, ανάμεσά τους και επιλογές vegan ή sugar και gluten free.

 

Οι συνταγές είναι πολλές και όλες φτιαγμένες με τον παραδοσιακό τρόπο που παραμένει σταθερή αξία μέχρι σήμερα. Ο Νίκος Χριστογιώργος, ως τρίτη γενιά, αναλαμβάνει να κρατήσει ζωντανή αυτή την κληρονομιά που ξεκίνησε ο παππούς της οικογένειας. Αρκεί να δοκιμάσεις κάποιες από τις ιδιαίτερες γεύσεις που θα βρεις μόνο εδώ για να καταλάβεις ότι το Solo Gelato συνεχίζει να γράφει τη δική του μοναδική ιστορία στη σκηνή του ιταλικού παγωτού.

 

Solo Gelato

 

Το Φιστίκι από 100% premium ξηρούς καρπούς της Σικελίας, αλλά και το Φουντούκι από 100% φουντούκι Piemonte είναι ανάμεσα σε εκείνα που μας κάνουν σταθερούς φαν του Solo Gelato. Η signature κρέμα sologelato με Αμαρέτο και αμύγδαλο συνδυάζεται με τη λευκή σοκολάτα με λεμόνι και την τριπλή σοκολάτα vogue noir, ενώ οι vegan θα απολαύσουν τις δροσερές γεύσεις σορμπέ από φρούτα εποχής που εναλλάσσονται κάθε τόσο. Αν θέλεις να θυμηθείς γεύσεις από μια άλλη εποχή, μπορείς να δοκιμάσεις τη βελούδινη λευκή σοκολάτα με άρωμα τριαντάφυλλου που ξυπνά αναμνήσεις από γλυκά του παρελθόντος.

 

Πίσω από το κατάστημα του Χαλανδρίου δεν κρύβεται απλώς ένα όνομα αλλά μια μεγάλη ιστορία, αφού εδώ χρησιμοποιήθηκε η πρώτη ηλεκτρική παγωτομηχανή. Από τότε αυτή η gelateria καταφέρνει να συνδυάσει τον ιταλικό τρόπο παραγωγής παγωτού με την ελληνική παράδοση. Κι αυτή την επιτυχία τη μοιράζεται σε 16 σημεία στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα, για να μπορούν να χαίρονται όσο το δυνατό περισσότεροι αυτή την ιδιαίτερη εμπειρία που έχει βραβευτεί ως το καλύτερο παγωτό στην Ευρώπη.

 

Ανδρέα Παπανδρέου 44, Χαλάνδρι, 21 06813622, Αγία Παρασκευή, Πλάκα, Πεύκη, Γλυφάδα, Κυψέλη, Λαύριο, Σαντορίνη, Ρόδος (Φαληράκι), Κρήτη (Άγιος Νικόλαος), Κρήτη (Ηράκλειο), Πόρτο Χέλι, Γιάλοβα, Κέρκυρα, Νάουσα Πάρου

www.sologelato.gr

Facebook: sologelato.gr

Instagram: solo_gelato

Οδηγός Γεύσης