Tο Deos κοσμεί την υψηλότερη κορυφή της πόλης, τον Πύργο Απόλλωνα, μαγνητίζοντας τα βλέμματα. Ακριβώς δίπλα στον σταθμό του μετρό στην Πανόρμου, το Deos μας προσκαλεί σε ένα μαγευτικό ταξίδι.

 

Αποκαλύπτοντας τη μεγαλοπρέπειά του, το εμβληματικό all-day bar restaurant απλώνεται στον 24ο και 25ο όροφο και αποτελεί την επιτομή της αθηναϊκής αρχιτεκτονικής. Υπό την επιμέλεια του έμπειρου και πάντα επίκαιρου interior designer Στράτου Χιωτέλη, o χώρος μεταμορφώθηκε σε ένα μαγευτικό πολυεπίπεδο σκηνικό, αναδεικνύοντας την εντυπωσιακή 360° πανοραμική θέα. 

 

Ως προς τη γευστική διάσταση της εμπειρίας, ο βραβευμένος executive chef Γιάννης Στανίτσας έχει επιμεληθεί ένα αβανγκάρντ μενού με ευρύ φάσμα επιλογών.

 

Σοκ και Deos!
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Από τις πρωινές ώρες της ημέρας το Deos δελεάζει με απολαυστικές προτάσεις πρωινού και brunch, ενώ και το μεσημέρι αποτελεί ιδανικό προορισμό για lunch break. Με τη δύση του ηλίου η ατμόσφαιρα αλλάζει και το ειδυλλιακό σκηνικό μεταφέρεται στον χώρο του dinner restaurant. Πρωτότυπα ωμά από το raw bar, prime κοπές για τους λάτρεις του κρέατος αλλά και πιάτα υπέροχα σαν τα λουκουμαδάκια γαρίδας με πουρέ γλυκοκρέμμυδου, το κατσικίσιο τυρί με φιστίκι Αιγίνης και καραμελωμένη πιπερόριζα, και την τερίνα αρνιού με φρέσκα βότανα, τηγανητό τραχανά και σάλτσα λεβάντας που εκφράζουν τη φαντασία του σεφ και δημιουργούν έναν καινούργιο γαστρονομικό πόλο έλξης στην πόλη.

 

Οι λάτρεις του κρασιού καλούνται να αφεθούν σε ένα μεθυστικό ταξίδι, επιλέγοντας από μια εκτεταμένη λίστα με κορυφαίες επιλογές και μοναδικές ετικέτες από την Ελλάδα αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο.

 

Σοκ και Deos!
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Το concept ολοκληρώνεται με μοναδικό τρόπο στον 25ο όροφο, όπου αποκαλύπτεται μια όαση ηρεμίας και δροσιά γύρω από τη roof top πισίνα. Oι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ατμόσφαιρα διακριτικής πολυτέλειας με θέα όλη την Αθήνα.

 

Μόλις βραδιάσει και τα αστέρια φωτίσουν τον αθηναϊκό ουρανό, το Deos αποκαλύπτει ένα εκλεπτυσμένο open air cocktail bar. Με θέα το αθηναϊκό πανόραμα, ο βραβευμένος bar manager Λάμπρος Λιόνας προτείνει δημιουργικά signature cocktails για όλα τα γούστα.

 

Λουίζης Ριανκούρ 64, Αθήνα, 216 0045685

[email protected]

www.deosathens.gr

Facebook: deosathens

Instagram: deosathens

Οδηγός Γεύσης