Oliver Coffee & Νuts: Προσφέρει αυθεντικές γεύσεις ξηρών καρπών και εξαιρετικό καφέ τώρα και στη Γλυφάδα

Ένα στέκι που γίνεται στάση για καφέ, υγιεινά σνακ, λιχουδιές και μοναδικές γεύσεις που δεν θα βρεις πουθενά αλλού.

Περνώντας από την πλατεία Βαρνάβα δεν υπάρχει περίπτωση να μη σταθείς έξω από το Oliver Nuts and Flavors ή καλύτερα, δεν υπάρχει περίπτωση  να μην μπεις μέσα και να βγεις με μια συλλογή από διάφορα «καλούδια» βασισμένα στους ξηρούς καρπούς και όχι μόνο. Ε, το ίδιο ακριβώς συμβαίνει πλέον και στην περιοχή της Γλυφάδας όπου το αγαπημένο Oliver μόλις άνοιξε το δεύτερο κατάστημα για να κερδίσει την καρδιά των Νοτίων Προαστείων με τη νοστιμιά και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων του.

 

Oliver Nuts and Flavors: Προσφέρει αυθεντικές γεύσεις ξηρών καρπών και εξαιρετικό καφέ τώρα και στη Γλυφάδα

 

Οι ξηροί καρποί φυσικά καταλαμβάνουν περίοπτη θέση και είναι όλοι φρεσκότατοι και εκλεκτοί, αφού όλη η επεξεργασία και το ψήσιμο φέρει την υπογραφή του Oliver. Όσο για την προέλευσή τους, εδώ μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα βρεις μόνο τα καλύτερα από τους καλύτερους. Εξαιρετικές και οι γκρανόλες σε διαφορετικές μίξεις και συνθέσεις που θα σε εκπλήξουν. Από τον πιο απλό μέχρι τον πιο εμπνευσμένο συνδυασμό υλικών, είναι σίγουρο ότι θα αλλάξουν το πρωινό σου γεύμα, αφού σε συνδυασμό με γάλα ή γιαούρτι δημιουργούν το energy boost που χρειάζεσαι για  όλη την ημέρα. Στα must try η Spicy protein με νιφάδες 5 δημητριακών αργοψημένες με μέλι, νιφάδες φαγόπυρου, ηλιόσπορο, κολοκυθόσπορο, αμύγδαλο, blueberries, ξανθή σταφίδα, σπόρους chia, ginger και κουρκουμά, αλλά και η dark chocolate με νιφάδες 5 δημητριακών αργοψημένες με μέλι & σοκολάτα, ηλιόσπορο, κολοκυθόσπορο, goji berry, μαύρη σταφίδα, cranberries, πεπόνι cantaloupe και φυστίκι Αιγίνης. Η υγιεινή διατροφή γίνεται πιο απολαυστική από ποτέ.

 

Oliver Nuts and Flavors: Προσφέρει αυθεντικές γεύσεις ξηρών καρπών και εξαιρετικό καφέ τώρα και στη Γλυφάδα

 

Για όλη την υπόλοιπη διάρκεια της ημέρας, το ιδανικό σνακ είναι οι μπάρες του Oliver. Χειροποίητες και λαχταριστές, είναι ωμές και κατάλληλες φυσικά για vegan διατροφή, σε διάφορες γεύσεις που θα λατρέψεις. Lemon bar, apple pie, chocolate vanilla, quinoa pistachio είναι κάποιες από τις προτάσεις που θα βρεις και το πιο πιθανό είναι πως κάθε φορά θα δοκιμάζεις και κάτι διαφορετικό, μέχρι να τις γευτείς όλες! Στα must try και τα μπισκότα,  με αρκετές vegan επιλογές και φυσικά οι σοκολάτες και τα σοκολατάκια που δε γίνεται να μην πάρεις μαζί σου για τις καθημερινές λιγούρες – στην περίπτωση αυτή οι  τρούφες είναι ό,τι καλύτερο!

 

Oliver Nuts and Flavors: Προσφέρει αυθεντικές γεύσεις ξηρών καρπών και εξαιρετικό καφέ τώρα και στη Γλυφάδα

 

Η γεύση αλλά και τα θρεπτικά συστατικά των ξηρών καρπών συγκεντρώνονται στους φοβερούς πολτούς που παρασκευάζει το Oliver στο δικό του εργαστήριο – όπου γίνεται και το ψήσιμο των καρπών – για να προσφέρει μοναδικές επιλογές. Φυστικοβούτυρο crunchy, αμυγδαλοβούτυρο, πολτός κάσιους και μια σειρά από άλλες προτάσεις περιέχουν μόνο τον καρπό και είναι ό,τι πιο υγιεινό μπορείς να απολαύσεις πάνω στο ψωμί ή σε κάποια σπιτική συνταγή αλμυρή ή γλυκιά. Αποξηραμένα φρούτα, super foods, πραλίνες και ό,τι άλλο μπορεί να χωράει στο ντουλάπι σου, θα το βρεις εδώ και δύσκολα θα αντισταθείς να το δοκιμάσεις.

 

Oliver Nuts and Flavors: Προσφέρει αυθεντικές γεύσεις ξηρών καρπών και εξαιρετικό καφέ τώρα και στη Γλυφάδα

 

Και φυσικά φεύγοντας θα πάρεις στο χέρι τον εξαιρετικό καφέ που δεν θα πιεις πουθενά αλλού, αφού το το Oliver Nuts and Flavors διαθέτει το δικό του exclusive blend που έρχεται από τα εδάφη της Αφρικής και ψήνεται στο δικό του roastery. Το αποτέλεσμα είναι ένας μονοποικιλιακός specialty που θα σε συναρπάσει με τη γεύση και το πλούσιο σώμα του. Αυτή τη γεύση μπορείς να απολαύσεις καθημερινά αλλά και να την πάρεις μαζί σου στο σπίτι, καθώς ανάμεσα στους διαφορετικούς φρεσκοαλεσμένους μονοποικιλιακούς του Oliver θα βρεις και το δικό του χαρμάνι ροής.

 

Oliver Nuts and Flavors: Προσφέρει αυθεντικές γεύσεις ξηρών καρπών και εξαιρετικό καφέ τώρα και στη Γλυφάδα

 

Ένα στέκι που γίνεται στάση για καφέ, υγιεινά σνακ, λιχουδιές και μοναδικές γεύσεις που δεν θα βρεις πουθενά αλλού. Ή μάλλον, τώρα θα τις βρεις και στη Γλυφάδα.

 

Εμπεδοκλέους 20, Πλ. Βαρνάβα, Παγκράτι, 21 0752 554

Ανδρέα Παπανδρέου 5, Γλυφάδα, 21 08980114

Facebook: Oliver Nuts & Flavors

Instagram: oliver.nuts

Οδηγός Γεύσης