Το ανατρεπτικό Kobra παραμένει αγαπημένο για την όλη ατμόσφαιρα που τολμά να συνδυάζει την ποπ αισθητική με το ερώτημα που φιγουράρει με νέον στον τοίχο: «got Mozart?». 

 

Σε αυτό το ξεχωριστό στέκι το brunch γίνεται συνήθεια που σε κάνει να σηκώνεσαι από το κρεβάτι με χαμόγελο ή να περιμένεις με ανυπομονησία εκείνη τη στιγμή μέσα στην ημέρα που θα γευτείς τα πιάτα που ετοιμάζει ο σεφ Μάνος Σαρρής. Άλλωστε το Kobra ξέρει ότι μπορεί να θέλεις να κοιμηθείς λίγο παραπάνω, γι’ αυτό σερβίρει καθημερινά από τις 10:00 μέχρι τις 16:00 νοστιμιές αλμυρές και γλυκές που μπορείς να συνοδεύσεις είτε με έναν ιδιαίτερο καφέ είτε με κάποιο κοκτέιλ.

 

Kobra
 Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Και στις δύο κατηγορίες θα βρεις κάτι να σε ενθουσιάσει. Ο Japanese cold brew, που εκχυλίζεται in house, το Ginger Cortado ή ένα αρωματικό Mantolatte με γάλα αμυγδάλου είναι κάποια από τα special ροφήματα που φυσικά ταιριάζουν με τα ιδιαίτερα πιάτα που δημιουργεί στην κουζίνα ο σεφ. 

 

Το γαλατόψωμο με scrambled αυγά, μπέικον και αβοκάντο και το σάντουιτς με κοτόπουλο και παρμεζάνα είναι στα must try, ενώ οι vegetarians θα λατρέψουν την ομελέτα με ασπράδια, κρέμα από μανούρι, σπανάκι και πράσινη σαλάτα. Οι αυγόφετες από μπριός με κρέμα βανίλια, μαρμελάδα φράουλα και πραλίνα από φιστίκι είναι μια γλυκιά λιχουδιά από εκείνες που σε κάνουν να θυμηθείς πώς είναι να γεύεσαι κάτι για πρώτη φορά.

 

Η μπάρα του Kobra, πάντα ανοιχτή και έτοιμη να σε καταπλήξει με τα φανταστικά κοκτέιλ, σερβίρει από νωρίς μείξεις που ταιριάζουν με το brunch και γίνονται ιδανική επιλογή για το μεσημεριανό διάλειμμα. Αυτό το στέκι είναι καθημερινή στάση που σε παρασύρει στο σύμπαν του τόσο, που δεν θέλεις να επιστρέψεις στην καθημερινότητα της πόλης.

 

Ναυαρίνου 11, Εξάρχεια, 210 3638134

Facebook: Kobra 

Instagram: kobra.est2020

Οδηγός Γεύσης