ADVERTORIAL

 

Οι πολλές, διαφορετικές και λαχταριστές επιλογές για φαγητό είναι ίσως το πιο διασκεδαστικό κομμάτι της επίσκεψης για ψώνια στο The Mall Athens. Γιατί εκεί το refuel δεν έχει ωράριο- πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά το ανεξάντλητο shopping therapy, είναι πάντα ευκαιρία για ένα απολαυστικό γεύμα. Άλλωστε ο άγραφος κανόνας λέει πως κάθε βόλτα στα μαγαζιά πρέπει απαραιτήτως να συνοδεύεται και από ένα ευχάριστο και πάνω από όλα, γευστικό break. Και το να γνωρίζεις πού βρίσκονται τα καλύτερα καφέ και εστιατόρια για να τσιμπήσεις κάτι ή να πιείς ένα ποτό είναι πλέον προαπαιτούμενο όταν αποφασίζεις να εισέλθεις στην αγοραστική φρενίτιδα του εμπορικού κέντρου!

 

Street food, signature πιάτα και πιο κλασικές επιλογές είναι εκεί για να μας κάνουν παρέα, κάνοντας τις βόλτες μας πιο γευστικές από ποτέ και εμείς ξεχωρίσαμε αυτά που κέρδισαν περισσότερο την προσοχή μας:

 

Goody’s Burger House

Κάνουμε shopping στο The Mall Athens και μαζί απολαμβάνουμε ένα συναρπαστικό γαστρονομικό ταξίδι
Goody's Burger House

 

Aγαπάμε Goody’s Burger House, γιατί αποτελούν μια απολαυστική επιλογή, είτε πριν, είτε μετά το τέλος των αγορών. Ξεκινάμε με τη δροσερή και φρέσκια Σαλάτα Caesar’s με Κοτόπουλο και ύστερα περνάμε στα ζουμερά burgers και το πεντανόστιμο Extreme Green Deluxe, με πατάτες και ketchup ή το χορταστικό Goody’s Club Sandwich, all time favorite επιλογή... Οι επιλογές άλλωστε είναι αμέτρητες, είτε μιλάμε για νέες γεύσεις είτε για τις all time classic επιλογές, που επιμένουμε να τρώμε φανατικά. 

 

Pizza.gr

the mall
Pizza.gr

 

Πίτσες έχουμε φάει σίγουρα όλοι αλλά ολόφρεσκες, καλοφτιαγμένες, νόστιμες, αφράτες, με υπέροχη γεύση και μυρωδιά που λιώνουν στο στόμα, βρήκαμε μόνο στην Pizza.gr. Τραγανή ζύμη, καθημερινά φρεσκοκομμένα λαχανικά, αγνό παρθένο ελαιόλαδο, γνήσια τυριά gouda, mozzarella, παρμεζάνα και φέτα, επώνυμα αλλαντικά και μυρωδικά, μαζί με υπέροχες τραγανές πατάτες, κάνουν την PIZZA Greek Real ελληνική και αυθεντική. Εδώ βρήκαμε επίσης πίτσες vegetarian, για κάθε γεύση και προτίμηση: με λαχανικά και φυτικό τυρί, με μανιτάρια, πράσινη πιπεριά, ελιές και κρεμμύδι, με πατάτες crisscut και ψιλοκομμένη φρέσκια ντομάτα.

 

KFC

Κάνουμε shopping στο The Mall Athens και μαζί απολαμβάνουμε ένα συναρπαστικό γαστρονομικό ταξίδι
KFC

 

Για τους λάτρεις του fried chicken τα KFC στο The Mall Athens προσφέρουν την πιο αυθεντική εμπειρία street food σε ένα φιλικό και μοντέρνο περιβάλλον με γρήγορη εξυπηρέτηση. Η πιο tasty crispy chicken εμπειρία ξεκινά με ένα από τα πιάτα που έχει ταυτιστεί με το όνομα KFC- τις τραγανές φτερούγες κοτόπουλου. Άλλωστε KFC σημαίνει τραγανό και νόστιμο κοτόπουλο! Και για μέγιστη απόλαυση, εννοείται πως επιλέγουμε το Duo Bucket, με 10 Hot Wings και 8 Crispy Strips, που προτείνουμε να συνοδεύσετε με πατάτες και το αγαπημένο σας αναψυκτικό, όπως ακριβώς κάναμε εμείς.

 

everest

Κάνουμε shopping στο The Mall Athens και μαζί απολαμβάνουμε ένα συναρπαστικό γαστρονομικό ταξίδι
everest

 

Επόμενη στάση τα everest για Toasted Burger– Bacon XL: ψωμί brioche με μπιφτέκι, τριμμένη gouda, μπέικον, nachos με γεύση τυρί και sauce baconnaise. Και με τον chef Βασίλη Καλλίδη, γνωστό και ως «Βασιλιάς του Urban» στα ηνία, ο οποίος βάζει την υπογραφή του στην πλήρως ανανεωμένη πρόταση φαγητού των everest, συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε μία τεράστια ποικιλία από τα πιο φρέσκα, λαχταριστά υλικά σε ακόμη πιο λαχταριστές και μοναδικές προτάσεις. Ένα από αυτά είναι και η κατηγορία των Toasted Burgers, που ξεχωρίσαμε και μας ξετρέλανε, τα οποία αποτελούνται από 3 μοναδικές συνταγές: Bacon XL με μπιφτέκι, bacon, τυρί και nachos, Chicken XL με φιλέτο κοτόπουλο, τυρί και πατατάκια sticks και Cheese XL με μπιφτέκι, τυρί και γλυκόξινο αγγουράκι. Μην τα χάσετε!

 

Λάδι & Ρίγανη

Κάνουμε shopping therapy στο The Mall και μαζί το καλύτερο γαστρονομικό ταξίδι
Λάδι & Ρίγανη

 

Αν πάλι προτιμάτε πιο «κλασικές επιλογές», δεν υπάρχει καλύτερη πρόταση από το μεσογειακό ψητοπωλείο «Λάδι και Ρίγανη» με τα χειροποίητα σουβλάκια και τον αυθεντικό γύρο Θεσσαλονίκης. Στα must-try και η χειροποίητη, αλάδωτη, καλαμποκίσια πίτα -προϊόν ορόσημο- και η μοναδική φέτα σως, που πρέπει επίσης οπωσδήποτε να δοκιμάσετε. Και για κάτι πιο light, επιλέγουμε τι άλλο- μια δροσερή πράσινη σαλάτα με χειροποίητο σουβλάκι κοτόπουλο, κεφαλοτύρι και dressing λεμονιού, που εγγυόμαστε πως θα γίνει ο λόγος για να ξαναπάτε!

 

Hachi & co

the mall
Hachi & co

 

Αν πάλι είστε λάτρεις της ασιατικής κουζίνας, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το Hachi & Co Sushi and Wok για το πιο απίστευτο ασιατικό street food. Ποιος μπορεί, άλλωστε, να αντισταθεί στα αχνιστά και πεντανόστιμα Baobuns του; Επιλέξτε ανάμεσα στο Duck Bao με τραγανή πάπια και σάλτσα δαμάσκηνου, το Shrimp bao με γαρίδα tempura και μαγιονέζα τρούφας ή το Beef bao με μοσχάρι και σάλτσα teriyaki, όλα βασισμένα στις συνταγές του hachiko και μην χάσετε την ευκαιρία να γευτείτε τα αγαπημένα σας πιάτα σε ένα περιβάλλον που είναι λογικό να έχει κατακτήσει τις καρδιές όσων αγαπούν την ασιατική κουζίνα.

 

Ancho

the mall
Ancho

 

Μεξικάνικα street vibes συναντούν το καλιφορνέζικο coolness των burrito bars, σε ένα fast casual spot που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε. Εδώ μιλάμε για την απόλυτη Do It Yourself εμπειρία με ένα μενού απλό, πιστό στον street χαρακτήρα των Ancho και στην αυθεντική μεξικάνικη κουζίνα. Και το καλύτερο είναι πως διαλέγεις τη βάση που επιθυμείς μέσα από διάφορες επιλογές όπως nachos, chimichangas και burrito bowls, επιλέγοντας, πρωτεΐνη, extras και πόσο καυτερή sauce αντέχεις! Πρόκειται για ένα fast casual Mexican concept με φρέσκα υλικά, πρωτότυπες γεύσεις και συνδυασμούς που δεν υπάρχει περίπτωση να μην ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Εμείς δοκιμάσαμε Crispy Corn Tacos με σιγομαγειρεμένο μοσχάρι barbacoa, guacamole, jalapenos & sour cream, το συνοδεύσαμε εξαιρετικά με μια frozen margarita strawberry και ήδη μετράμε αντίστροφα πότε θα ξαναπάμε. 

 

Mailo’s

the mall
Mailo’s

 

Μια shopping εμπειρία δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί ολοκληρωμένη χωρίς μια στάση στο Mailo’s – The Pasta Project. To γαστρονομικό του concept περιλαμβάνει μια do-it-yourself εμπειρία, αφού η επιλογή για τα ζυμαρικά και τα toppings μπορεί να γίνει με βάση τις προτιμήσεις σας. Απολαύστε επομένως τις καλύτερες γεύσεις από φρέσκα ζυμαρικά, σε τρία διαφορετικά σχήματα -rigatoni, campanelle, casarecce- που συνοδεύονται από 10 διαφορετικές φρέσκες signature σάλτσες.

Οδηγός Γεύσης