Στην ερώτηση «πού να φάω burger στον πειραιά;» η απάντηση είναι πάντα η ίδια. Το Jackaroo παραμένει σταθερή αξία, από εκείνες που μπορείς να συστήσεις ακόμα και στους πιο απαιτητικούς foodies και να σ’ ευχαριστούν για το καλό που τους έκανες.

 

American style γεύσεις παρουσιάζονται όπως ακριβώς ορίζει η γαστρονομική παράδοση στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, δηλαδή σε μεγάλες –ενίοτε και γιγάντιες– ποσότητες. Δεν γίνεται να αντισταθείς στις σαντουιτσάρες του Jackaroo κι ας νομίζεις ότι δεν θα καταφέρεις να φας όλο το φαγητό σου. Τελικά, όχι μόνο το τρως αλλά μένεις και με ένα χαμόγελο ικανοποίησης για την εμπειρία που ζεις κάθε φορά στο στέκι του Πειραιά.

 

Jackaroo

 

Μυστικές συνταγές μαριναρίσματος, χειροποίητες σος, ολόφρεσκα κρέατα και εκλεκτά υλικά συνδυάζονται σε μια σειρά από προτάσεις που είναι τόσο λαχταριστές όσο φαίνονται. Στα must try το Double Spicy Fried Chicken με αφράτο σουσαμένιο ψωμί, διπλό πικάντικο στήθος φρέσκου κοτόπουλου παναρισμένο σε μυστική συνταγή και spicy mayo, αλλά και το Top Gun –όνομα και πράγμα– με χειροποίητο μπιφτέκι από 100% μοσχαρίσιο κιμά, τσένταρ, onion rings, BBQ sauce, καπνιστό μπέικον και ring sauce μέσα σε αφράτο ψωμάκι. 

 

Για πιο απαιτητικές πείνες, να δοκιμάσεις το Samurai με διπλό μπιφτέκι, διπλό τσένταρ, κρεμμύδι, jalapenos και τηγανητό αυγό. Άλλωστε, το Jackaroo είναι φτιαγμένο για εκείνους που προκαλούν την όρεξή τους. To Game Over είναι ένας γευστικός πύργος με χειροποίητo ψωμάκι μπριός, 2 μπιφτέκια, 2 κομμάτια παναρισμένου κοτόπουλου, διπλό τσένταρ, διπλό καπνιστό μπέικον, ντομάτα, iceberg, μαγιονέζα και BBQ sauce και το Mega Beef ένα σάντουιτς σε ψωμί μήκους 30 εκατοστών(!) με 5 μπιφτέκια, 5 φέτες τσένταρ, 6 φέτες μπέικον, iceberg, 3 τηγανητά αυγά, ολόκληρη μερίδα πατάτες και mac mac sauce. Το μέγεθός του είναι αντάξιο της γεύσης του και γύρω από το όνομά του πέφτουν στοιχήματα αντοχής.

 

Jackaroo

 

Στο Jackaroo θα βρεις ένα rock‘n’roll περιβάλλον με χαρούμενα vibes και ανθρώπους που ξέρουν να σε κάνουν να νιώθεις καλά. Γι’ αυτό, έξω από την πόρτα του συνήθως γίνεται ένα street gathering που σε καλεί να γίνεις μέρος του. Όλες οι γεύσεις είναι cook to order, που σημαίνει ότι όλα συμβαίνουν εκείνη τη στιγμή. Άλλωστε, σε κάθε επιλογή μπορείς να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις υλικά, ανάλογα με το γούστο σου.

 

Μη φύγεις χωρίς να δροσίσεις τον ουρανίσκο σου με το χειροποίητο παγωτό μηχανής, ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι μετά τις πληθωρικές γεύσεις του Jackaroo. Ένα spot που ήρθε για να αλλάξει τον χάρτη του street food και το κατάφερε παραπάνω από καλά. Σύντομα θα το βρεις σε δύο ακόμα σημεία, στο Μπουρνάζι και στην πλατεία Αγίας Παρασκευής.

 

Σωτήρος Διός 45, Πειραιάς / Φωκίωνος Νέγρη 18, Κυψέλη / Καλλιρρόης 73, Νέος Κόσμος

jackaroo.gr

Facebook: Jackaroo 

Instagram: jackaroo_sandwiches

Οδηγός Γεύσης