Φλερτ!: Ένας all-day χώρος που σε καλεί να φλερτάρεις ελεύθερα

Με λεπτομέρειες που θυμίζουν το παρελθόν και vintage στοιχεία, κάθε γωνιά είναι ένα οικείο σκηνικό που ξυπνάει τον ρομαντισμό μέσα σου.

Αλήθεια, θυμάσαι πώς είναι το φλερτ; Το all-day spot της Καλαμάτας με αυτό το φανταστικό όνομα σε προκαλεί να θυμηθείς αλλά και να κάνεις πράξη αυτήν τη λέξη που έρχεται από το παρελθόν – τότε που δεν υπήρχαν social media και smartphones. Ωστόσο, το Φλερτ! στην Καλαμάτα καταφέρνει να πάρει το βλέμμα σου από την οθόνη και να σε παρασύρει σε στιγμές απόλαυσης για όλες τις αισθήσεις.

 

Εδώ η μέρα ξεκινάει από νωρίς με πολύ προσεγμένο καφέ και γευστικά πιάτα πρωινού και brunch που σε γεμίζουν ενέργεια – το healthy bowl με αυγό, αβοκάντo και κινόα είναι το απόλυτο γευστικό boost. Οι γεύσεις στο Φλερτ! συνεχίζονται με μπέργκερ, πίτσες, δροσερές σαλάτες και σνακ για κάθε στιγμή. Μπορείς να τα συνοδεύσεις με ένα ποτήρι κρασί ή κάποιο από τα δροσιστικά κοκτέιλ που αποκτούν afternoon μορφή και γίνονται καλοκαιρινή αγαπημένη συνήθεια.

 

Φλερτ!: Ένας all-day χώρος που σε καλεί να φλερτάρεις ελεύθερα

 

Το μπαρ του Φλερτ! σε τραβάει κοντά του μέχρι αργά με signature μείξεις που σε προκαλούν από το όνομα και μόνο – δοκίμασε το Spicy Love και το Aphrodite’s Child, που είναι τόσο ιδιαίτερα όσο ακούγονται.

 

Εξάλλου, ο χώρος από μόνος του είναι μια ατμόσφαιρα τόσο γοητευτική που σε μαγνητίζει. Με λεπτομέρειες που θυμίζουν το παρελθόν και vintage στοιχεία, κάθε γωνιά είναι ένα οικείο σκηνικό που ξυπνάει τον ρομαντισμό μέσα σου. Το όνομα ακολουθείται από ένα θαυμαστικό κι αυτό μπορεί να είναι και μια μικρή προστακτική που σε παίρνει από το χέρι και σου κλείνει το μάτι λέγοντας «φλέρταρε!».

 

Φλερτ!: Ένας all-day χώρος που σε καλεί να φλερτάρεις ελεύθερα

 

Αμφείας 34, Καλαμάτα, 2721 084914, Faceboook, Instagram

Οδηγός Γεύσης