Το Couleur Locale από μόνο του είναι ένα μυστικό καλά κρυμμένο στο κέντρο της Αθήνας. Αλλά μόλις το ανακαλύψεις εκεί στη στοά Νορμανού, στο Μοναστηράκι, ξεκινάει μια νέα διαδρομή, μέσα στην οποία συναντάς γεύσεις και αρώματα που σε ενθουσιάζουν. Στο κομμάτι καφές, το Couleur Locale μένει πιστό στην ποιότητα που χαρακτηρίζει όλα όσα σου προσφέρει καθημερινά. 

 

Στον μύλο του φιλοξενεί το exclusive blend της Samba, έναν specialty καφέ που ανήκει ποιοτικά στην premium κατηγορία και αποτελείται 100% από κόκκους Arabica. Με χώρες προέλευσης τη Βραζιλία, τη Γουατεμάλα, τη Νικαράγουα και την Κόστα Ρίκα, αυτός ο specialty coffee είναι πραγματικά μοναδικός και βγάζει αρώματα σοκολάτας, καραμέλας βουτύρου και φουντουκιού. Έχει μέτρια οξύτητα, για να είναι πάντα ευκολόπιοτος, χωρίς πολυπλοκότητες και αφήνει μια ιδιαίτερη επίγευση από σοκολάτα γάλακτος.

 

Couleur Locale

 

Εξάλλου, ως στέκι της παλιάς γειτονιάς της Αθήνας το Couleur Locale φέρνει στο φλιτζάνι σου έναν καφέ που ψήνει η ελληνική Samba. Μια εταιρεία που εδώ και χρόνια γράφει τη δική της ιστορία σε αυτόν το χώρο και το κάνει πολύ καλά, προσφέροντας πάντα ποιοτικά blends και ιδιαίτερους καφέδες. 

 

Αυτή η συνεργασία εγγυάται τους φρεσκοκαβουρδισμένους κόκκους που καταφθάνουν στο Couleur Locale κάθε 10-20 μέρες το πολύ για να προσφέρουν πάντα στο μέγιστο το γευστικό προφίλ τους. Το εξαιρετικό brunch συνοδεύει τον πρωινό καφέ, ενώ τα γλυκά γίνονται τέλειο συμπλήρωμα για μια απογευματινή ολοκληρωμένη απόλαυση. 

 

Άλλωστε, εδώ ξέρεις ότι κάθε ώρα θα γευτείς κάτι πραγματικά φροντισμένο και ο καφές δεν θα μπορούσε να εξαιρείται από αυτήν τη φιλοσοφία.
 

Νορμάνου 3, εντός στοάς, Μοναστηράκι, 216 7004917, www.couleurlocaleathens.com, Facebook: Couleur Locale, Instagram: couleurlocaleathens

Οδηγός Γεύσης