Αν δεν έχεις ζήσει την εμπειρία του colonial στο golf γλυφάδας, οι γιορτές είναι μια πολύ καλή αφορμή για να απολαύσεις την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα αυτού του ιστορικού χώρου που απευθύνεται σε όλες τις αισθήσεις. Η γεύση, φυσικά, παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και ειδικά για τα γιορτινά ρεβεγιόν έρχεται και η live μουσική να συμπληρώσει τις αξέχαστες στιγμές που ετοιμάζει. Και τις δύο βραδιές ο Άγγελος Τσίγας στο τραγούδι και την κιθάρα και ο Γιώργος Κυριάκος στα πλήκτρα θα συνοδεύουν μετά τις 21:30 τις γαστρονομικές γεύσεις, δημιουργώντας μια μοναδική γιορτινή ατμόσφαιρα.

 

Όσο για τη γαστρονομική απόλαυση, ο σεφ Νικόλαος Δραντάκης μαζί με τον sous chef Μάρκο Πέτρο έχουν ετοιμάσει δυο εξαιρετικά μενού όπως ακριβώς ταιριάζει σε αυτές τις ιδιαίτερες βραδιές. Την παραμονή των Χριστουγέννων το καλωσόρισμα γίνεται με μια βελουτέ κολοκύθας με πούδρα παντζαριού και ακολουθεί η σαλάτα με φύλλα εποχής, αχλάδι ποσέ και flakes Μετσοβόνε. Στα κυρίως πιάτα μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στην παραδοσιακή γαλοπούλα ή τον μαύρο χοίρο με πουρέ πατάτας, ενώ για επιδόρπιο ο σεφ έχει ετοιμάσει μελομακάρονο με κρέμα λευκής σοκολάτας και φρούτα του δάσους.

 

Colonial

 

Το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο Colonial έχει αρώματα γιορτινά και γεύσεις εμπνευσμένες από τις κουζίνες όλου του κόσμου. Τραγανό φύλλο γκιόζα με κολοκύθα, ανθότυρο και δυόσμο για αρχή, βελουτέ πατάτας με καβουρδισμένο φουντούκι και πούδρα από προσούτο στη συνέχεια, για να ακολουθήσουν πολύχρωμα παντζάρια με σάλτσα ταχίνι και ανθότυρο. Για κυρίως, ο σεφ ετοιμάζει φιλέτο μόσχου demi-glace αρωματισμένο με βανίλια και για φινάλε της γευστικής βραδιάς τάρτα κάστανο με κόκκινα φρούτα και σάλτσα σοκολάτας με κάρδαμο.

 

Η απόλαυση στο Colonial γίνεται ξεκίνημα για τον νέο χρόνο, καθώς την πρώτη μέρα του χρόνου θα βρεις ένα brunch μπουφέ από τις 9:00 μέχρι τις 14:00 για να καλωσορίσεις τη νέα χρονιά όπως της αξίζει.

 

Τέρμα Κων/νου Καραμανλή, Γλυφάδα, 210 3420002 

www.golfprive.gr 

Facebook: GolfPriveGlyfada

Instagram: golfpriveglyfada

Οδηγός Γεύσης