Προτού γνωρίσουμε το Choureal, πιστεύαμε ότι το προφιτερόλ είναι απλώς ένα γλυκό. Εδώ όμως ανακαλύψαμε ότι είναι μια ολόκληρη ιεροτελεστία, όπου πρωταγωνιστούν τα φρεσκοψημένα σουδάκια, η βελούδινη κρέμα και η δική σου όρεξη να διαλέξεις τα υλικά που θέλεις. 

 

Από το 2014, το Choureal δημιουργεί tailor made προφιτερόλ με έναν μοναδικό τρόπο: εσύ διαλέγεις τη γέμιση, τη σοκολάτα, το topping, και η ομάδα στήνει μπροστά σου μια μικρή γαστρονομική παράσταση. Τίποτα δεν περιμένει από πριν. Τα σουδάκια ψήνονται όλη τη μέρα, χρυσαφένια και αρωματικά, έτοιμα να υποδεχτούν την κλασική crème patisserie ή το signature χειροποίητο παγωτό του Choureal, φτιαγμένο αποκλειστικά από φρέσκο ελληνικό γάλα.

 

Choureal: Το προφιτερόλ έγινε ιεροτελεστία

 

Και μετά έρχεται η στιγμή της σοκολάτας –εδώ μιλάμε αποκλειστικά για premium σοκολάτες Noalya και Valrhona– και αυτό είναι ίσως το σημείο που κάνει και τους πιο σκληρούς να παραδίδονται στην απόλαυση. Bitter, λευκή, gianduja, καραμέλα, φιστίκι Αιγίνης, espresso, ή πιο exotic γεύσεις όπως passion fruit και yuzu: μια παλέτα που κάθε φορά ανοίγει νέους δρόμους γευστικής ευτυχίας. Η ιεροτελεστία ολοκληρώνεται με το topping – από crumble κακάο, σαντιγί και ξηρούς καρπούς μέχρι φρέσκα φρούτα, μπισκότο ή χειροποίητες μαρμελάδες, κάθε επιλογή αλλάζει την ιστορία.

 

Choureal: Το προφιτερόλ έγινε ιεροτελεστία

 

Φυσικά, το Choureal δεν εξαντλείται στο προφιτερόλ-θρύλο του. Τα εκλέρ του, πάντα ολόφρεσκα και χειροποίητα, είναι εξίσου διάσημα και δίπλα στον specialty espresso γίνονται ακόμα πιο απολαυστικά. Χωρίς έτοιμα μείγματα, όλα φτιάχνονται εκείνη τη στιγμή, ειδικά για σένα, γιατί στο Choureal το γλυκό δεν είναι προϊόν αλλά μια ολόκληρη εμπειρία.

 

Το όνομα που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ήδη σε Σύνταγμα και Χαλάνδρι και πρόσφατα άνοιξε το νέο του σημείο στη Γλυφάδα, για να μπορείς να βρίσκεις παντού αυτήν τη μοναδική αίσθηση που σε συνδέει με το custom made γλυκό σου.

 

Θεσσαλονίκη, Σύνταγμα, Χαλάνδρι, Γλυφάδα
choureal.com 
Instagram: 
choureal

Οδηγός Γεύσης