Είναι ωραία η αίσθηση του να βαριέσαι. Κι επειδή έχουμε ξεχάσει πόσο σημαντικό είναι απλώς το να μην κάνεις τίποτα, το Bored ήρθε για να σηκώσει ψηλά τη σημαία της αληθινής ξεκούρασης, απομυθοποιώντας την έννοια του «χαμένου χρόνου». Κρατώντας μακριά τον προγραμματισμό της καθημερινότητας, αυτό το ιδιαίτερο στέκι υποστηρίζει την αδράνεια, και μάλιστα το κάνει μέσα σε ένα σκηνικό που μοιάζει σαν το νησί των καλοκαιρινών σου διακοπών. 

 

Αν σε αυτή την ελευθερία προσθέσεις τις φανταστικές γεύσεις και τα προσεγμένα ποτά, τότε έχεις τον Παράδεισο που έψαχνες στα βόρεια προάστια. Το μενού ξεκινά από νωρίς με νόστιμο brunch που σε κάνει να αρχίζεις την ημέρα με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Αυγά σε διάφορες συνταγές, από παραδοσιακό καγιανά μέχρι Croque Madame με τρούφα, αλλά και πιάτα τύπου bites, όπως club-sandwich με χοιρινή πανσέτα ή λαγάνα με παστράμι και τυρί asagio, είναι κάποιες από τις δημιουργικές προτάσεις που συνοδεύουν τον καφέ ή το ρόφημά σου.

 

Bored hub
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Τα tapas του Bored πηγαινοέρχονται όλη μέρα σε αυτή την αιγαιοπελαγίτικη αυλή για να συνοδεύσουν το ποτό ή το κρασί σου. Αλλά αν θέλεις πραγματικά να ζήσεις μια comfort γευστική εμπειρία, θα πρέπει να δοκιμάσεις το φανταστικό smashed burger, ένα από τα καλύτερα της πόλης, που παρότι λέγεται Bored δεν θα σε κάνει να βαρεθείς όσες φορές κι αν το παραγγείλεις. 

 

Η λίστα κρασιών με επιλογές από μικρούς Έλληνες παραγωγούς που δεν βρίσκεις εύκολα δίνει μια ακόμα αίσθηση απόλαυσης, ενώ τα κοκτέιλ παίρνουν τη σκυτάλη στη βραδινή πλευρά του Bored και εντυπωσιάζουν με τις signature συνταγές που βασίζονται σε άκρως χειροποίητες παρασκευές. 

 

Γεύσεις και ατμόσφαιρα συνδυάζονται για να σε πείσουν ότι το πιο σημαντικό είναι αυτό που θα δεις γραμμένο με neon γράμματα στην είσοδο: «Οne day at a time».

 

Λεωφ. Πεντέλης 15, Χαλάνδρι, 210 6816452

boredhub.gr

Facebook: Bored.chalandri 

Instagram: @bored_chalandri

Οδηγός Γεύσης