Ένα από τα πιο όμορφα αίθρια της Αθήνας, το Atrium Greek Bistrot, λούζεται από το φως του αττικού ουρανού, καθώς μια τεράστια σέρα αγκαλιάζει αυτόν τον μοναδικό χώρο. Έναν χώρο διαφορετικό από οποιονδήποτε άλλο μπορεί κανείς να συναντήσει, ειδικά στην είσοδο ενός ξενοδοχείου. 

 

Εδώ, όμως, στο ισόγειο του Herodion Hotel, οι ψηλές τζαμαρίες ενώνουν το εσωτερικό με τον καταπράσινο κήπο που το περιβάλλει, δημιουργώντας μια σπάνια συνεύρεση φύσης και αστικού ιστού. 

 

Atrium Greek Bistrot
Εν αναμονή των γιορτών, το Atrium ετοιμάζει μενού γεμάτα χριστουγεννιάτικες νότες για τις πιο μαγικές βραδιές του χρόνου και τα μεσημέρια που τις ακολουθούν.

 

Η υψηλή γαστρονομία, ανανεωμένη και ελκυστική, συνυπάρχει με ένα πλούσιο μπαρ πολλών εκπλήξεων σε μια άκρως cozy σάλα (όπως λένε και οι κλασικοί γνώστες), όπου το τζάκι και οι καναπέδες σπιτικής γαλήνης πρωταγωνιστούν αλλάζοντας τη διάθεσή σου. Οι πολλές γωνιές του χώρου είναι σημεία για απομόνωση ή συνάντηση, για τσάι ή λικέρ, για κρασί ή μπίρα, για σκάκι ή τάβλι, για τετ α τετ ή για ηχηρά ραντεβού με την παρέα! 

 

Μοναδικά τα μεσημέρια κάτω από τον φωτεινό θόλο, με τη συντροφιά του αναμμένου τζακιού, και αξέχαστα τα βράδια που μπορείς να δεις τον ουρανό, ενώ απολαμβάνεις τις γαστρονομικές προτάσεις του σεφ Χρύσανθου Μανωλόπουλου.

 

Atrium Greek Bistrot
Η υψηλή γαστρονομία, ανανεωμένη και ελκυστική, συνυπάρχει με ένα πλούσιο μπαρ πολλών εκπλήξεων σε μια άκρως cozy σάλα.

 

Το Atrium Greek Bistrot φιλοξενεί όλες τις στιγμές σου, από τις καθημερινές βόλτες μέχρι τις εξαιρετικές περιστάσεις που θέλεις να θυμάσαι για καιρό. Μια μικρή ή μεγάλη γιορτή, από ένα tea ή cocktail party στους δερμάτινους καναπέδες μπροστά στο τζάκι μέχρι το εταιρικό dinner –έως 55 άτομα–, πάντα με την εγγύηση του Herodion Hotel Athens και με την υπογραφή του σεφ.

 

Εν αναμονή των γιορτών, το Atrium ετοιμάζει μενού γεμάτα χριστουγεννιάτικες νότες για τις πιο μαγικές βραδιές του χρόνου και τα μεσημέρια που τις ακολουθούν.

 

Ροβέρτου Γκάλι 4, Ακροπόλη, 214 4025700 

www.herodion.gr/en/atrium-greek-bistrot 

Οδηγός Γεύσης