Το Bacardi Rumix - Summer Series θα στήσει ένα απολαυστικό σκηνικό στο πιο θρυλικό Beach Club της Ίου,το Far Out, στις 28 Ιουλίου.
Το Bacardi Rumix - Summer Series θα στήσει ένα απολαυστικό σκηνικό στο πιο θρυλικό Beach Club της Ίου,το Far Out, στις 28 Ιουλίου.

 

Είναι ορισμένα μέρη που ακόμα κι αν δεν έχεις πάει σου φέρνουν στο μυαλό συγκεκριμένες εικόνες και συναισθήματα. Η Ίος είναι ένα από αυτά τα νησιά που και μόνο στο άκουσμα το ονόματός της χαμογελάς και νιώθεις ότι μιλάς για ένα party stage με δροσιστικά κοκτέιλς, up tempo μουσική και πολλές χορευτικές φιγούρες!

 

Το Bacardi Rumix - Summer Series έρχεται να συμπληρώσει αυτή τη φαντασίωση κάνοντας την επόμενη στάση του στην Ίο για ένα καλοκαιρινό event που αλλάζει την ίδια την έννοια του πάρτι. Ατελείωτος χορός, ανεβαστική μουσική και ατελείωτα Bacardi cocktails είναι ο συνδυασμός που θα αλλάξει το ρυθμό του καλοκαιριού και θα δώσει στις διακοπές μας την ξεχωριστή γεύση που μόνο το Bacardi ξέρει να φτιάχνει.

 

Σε ένα νησί που αποτελεί must για καλοκαιρινές διακοπές διασκέδασης το Bacardi Rumix - Summer Series θα στήσει ένα απολαυστικό σκηνικό στο πιο θρυλικό Beach Club της Ίου,το Far Out, στις 28 Ιουλίου. Δυόσμος, ζάχαρη, lime και η μοναδική γεύση του Bacardi Rum είναι η συνταγή που θα αλλάξει τη διάθεσή μας και θα μας μεταφέρει σε μέρη εξωτικά, εκεί όπου η καλή διάθεση και η όρεξη για αυθεντική διασκέδαση κυριαρχούν και μας παρασύρουν από την καθημερινότητα.

 

 

 

Συμπρωταγωνιστές σε αυτό το σκηνικό είναι η καλή παρέα, τα χαμόγελα και φυσικά οι εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει το Bacardi. Μέσα σε αυτό το ατελείωτο beach party κεντρικό ρόλο παίζει ο bartender που με τη δημιουργική του έμπνευση θα μπλέξει την Κουβανέζικη καταγωγή του Bacardi Rum με τη γεύση του ελληνικού καλοκαιριού. Έτσι ακριβώς όπως η μουσική θα μπλέξει τις κλασικές επιτυχίες με τα σύγχρονα hits καλώντας μας σε ατελείωτο χορό!

 

Το Bacardi Rumix - Summer Series έχει ήδη δείξει τις διαθέσεις του μετά τις πολύ επιτυχημένες στάσεις σε Πάτρα και Μύκονο και μας έχει αποδείξει ότι πάντα υπάρχει χώρος για αυθεντική διασκέδαση αρκεί να ξέρεις τον τρόπο. Και το Bacardi ξέρει πολύ καλά πώς να δημιουργεί αυθεντική ατμόσφαιρα πάρτι, με μοναδικά κοκτέιλ που θα μας ταξιδέψουν γευστικά και θα δροσίσουν τις καλοκαιρινές μας εξόδους.

 

Ακολουθείστε κι εσείς το Bacardi στην καλοκαιρινή του περιοδεία μέσα από τη σελίδα του στο facebook και έχετε το νου σας για την μαύρη νυχτερίδα, έμβλημα του αγαπημένου μας ποτού και της πιο original μορφής για απόλαυση που απευθύνεται σε όλες τις αισθήσεις!