Κατακόκκινο, βουτυράτο, με κρέμα μασκαρπόνε, μαρμελάδα τριαντάφυλλο και σοκολάτα φράουλα. Έτσι σερβίρεται το #jejebel, το καινούριο κρουασάν του Estrella, δημιούργημα του νέου chef patissier Γιώργου Αυγέρου.

 

Μια ακόμα από τις προτάσεις του καινούργιου σεφ είναι η σειρά premium pancakes: pancakes με αλμυρή καραμέλα και μαντέμια pop corn, pancakes με γεύση cinnamon roll, πολύχρωμα rainbow pancakes με παγωμενη κρέμα φράουλας/ σοκολάτας και ροζ πέρλες τσιχλόφουσκας.

 

 

 

 

 

Στον νέο κατάλογο του Estrella θα βρεις και μία πλήρη λίστα veggie και υγιεινών επιλογών. Pancakes βρώμης, φαλάφελ και veggie burgers σε αφράτο ψωμάκι ολικής άλεσης, βάφλα με αλεύρι ολικής άλεσης ζυμωμένο με παρμεζάνα και μία πλούσια σαλάτα κινόα.

 

Το μενού θα είναι διαθέσιμο από τις 18 Απρίλη σε όλα τα εστιατόρια Estrella σε: Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Κηφισιά, Χανιά, Λάρισα, Λεμεσός, Ιωάννινα, Ηράκλειο και Ρέθυμνο.

 

 

 

Music by: Marys Flower Superhead

https://www.facebook.com/Marys-flower-Superhead-182815469369/