«1% Καλύτερη Ζωή/Γιατί δεν ζεις τη ζωή που θέλεις;»: Ένα βιβλίο του Φώτη Δρακόπουλου για την σημασία της αυτοανακάλυψης

Η αυτοανακάλυψη ξεκινά μέσα από τις σελίδες του και συνεχίζεται online στην Ακαδημία 1%.

ADVERTORIAL

Ποιoς είσαι; Ποιος θέλεις να είσαι; Πώς θέλεις να ζεις; Σε τι είσαι καλός; Ποιος είναι ο δικός σου ορισμός για την ευτυχία; Ζεις την δικιά σου ζωή ή την ζωή που ήθελαν οι άλλοι να ζεις;  Αν πέθαινες σε 6 μήνες, τι θα ξεκίναγες να κάνεις αύριο το πρωί;

 

 

Αν αυτές οι ερωτήσεις σε έχουν προβληματίσει κιόλας, τότε μάλλον αυτό συμβαίνει επειδή είναι όλα όσα σκέφτεσαι καθημερινά ή – ακόμα χειρότερα – όσα δεν προλαβαίνεις να  σκεφτείς. Σε κάθε περίπτωση, αυτά τα ερωτήματα είναι σαν το σήμα του στοπ που εμφανίζεται μπροστά σου αναπάντεχα, ενώ τρέχεις με ιλιγγιώδη ταχύτητα και σε αναγκάζει να κόψεις, να βάλεις νεκρά  και να ελέγξεις την πορεία σου.

 

«1% Καλύτερη Ζωή»: Ένα βιβλίο του Φώτη Δρακόπουλου για την σημασία της αυτοανακάλυψης
Instagram: @f.drakopoulos

 

Το βιβλίο «1% καλύτερη ζωή» του Φώτη Δρακόπουλου είναι μια καλή αφορμή για να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι βαθύτερα το νόημα της ζωής που έχεις χτίσει και να αναρωτηθείς αν όλα όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητα, αν όλα όσα προκαλείς ή όσα ακολουθείς τυφλά είναι πράγματι εκείνα που σε κάνουν ευτυχισμένο. Για να απαντήσεις βέβαια σε τέτοια καίρια ερωτήματα θα πρέπει να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου. Κι αυτό το συμπέρασμα είναι η γροθιά που προκαλεί το βιβλίο. Οι γρήγορες ταχύτητες, η υπερπληροφόρηση, η απομόνωση  των social media και η συνεχής σύγκριση με πρότυπα και παγιωμένα στερεότυπα δεν αφήνουν χώρο για να κοιτάξεις γύρω σου και να αντιληφθείς – πραγματικά όμως – τι είναι εκείνο που ταιριάζει στις δικές σου αξίες, εκείνο που θα σε έκανε περισσότερο ευτυχισμένο – και όχι, αυτό δεν ορίζεται από τη δυνατότητα κατανάλωσης.

 

«1% Καλύτερη Ζωή / Γιατι δεν ζεις τη ζωή που θέλεις;»: Ένα βιβλίο του Φώτη Δρακόπουλου για την σημασία της αυτοανακάλυψης

 

Ο Φώτης Δρακόπουλος, ένας εκ των ιδιοκτητών της ξενοδοχειακής αλυσίδας COLORS, είναι ανάμεσα στους καλύτερους επιχειρηματίες στην Ελλάδα στις ηλικίες κάτω των 40 ετών, στη λίστα Fortune ’40 και ταυτόχρονα ομιλητής και συγγραφέας. Το βιβλίο self help «1% καλύτερη ζωή» συνδυάζει θεωρία και πράξη, με στόχο να σε βοηθήσει να χτίσεις τη σημαντικότερη σχέση της ζωής σου: τη σχέση με τον Εαυτό σου και μάλιστα όχι σε τόνο «όλα θα πάνε καλά», αλλά «όλα θα πάνε καλά αν κάνεις τη δουλειά με τον Εαυτό σου».

 

«H πραγματική αλλαγή ξεκινάει από την αλλαγή των πεποιθήσεών μας. Επιλέγοντας το τι θέλουμε να πιστεύουμε, η ζωή μας αρχίζει να διαγράφει μια νέα πορεία. Όταν αλλάξω το τι πιστεύω, ξεκινώ να επεμβαίνω στο πώς αισθάνομαι.»

 

«1% Καλύτερη Ζωή», του Φώτη Δρακόπουλου από τις Εκδόσεις Έσοπτρον
Instagram: @1percentacademy_

 

Ο συγγραφέας δε δημιούργησε μόνο το βιβλίο, αλλά και μια ολόκληρη Ακαδημία που απευθύνεται σε όσους θέλουν να εμβαθύνουν στην αναζήτηση του Εαυτού και να συνεχίσουν τη δουλειά που ξεκινούν μέσα από τα κεφάλαια του «1% καλύτερη ζωή». Ο δημιουργός των Courses έχει διαμορφώσει μια διαδικασία η οποία βασίζεται σε Διαλογισμό, Οραματισμό, Γνώση, Σκέψη και Γράψιμο. Σε αυτό το επόμενο βήμα θα βρεις όσα χρειάζεσαι στο site www.1percent.gr. Μέσα από τα online courses του 1% Αcademy θα μπεις σε έναν νέο δρόμο που οδηγεί σε μια Καλύτερη Ζωή. Με την κατάλληλη καθοδήγηση κάθε άνθρωπος μπορεί να αλλάξει την ζωή του.

 

«1% Καλύτερη Ζωή», του Φώτη Δρακόπουλου από τις Εκδόσεις Έσοπτρον

 

Η αυτοανακάλυψη είναι αυτή που μπορεί να σε βοηθήσει να ζήσεις σύμφωνα με τη φύση σου και τελικά να είσαι ευτυχισμένος. Κι αυτή η διαδικασία ξεκινά απλά. Με 1% κάθε μέρα. Κάθε μέρα 1% πιο κοντά στην πραγματική ζωή σου. Κάθε μέρα 1% πιο κοντά στον πραγματικό εαυτό σου.

 

Για τα online courses επισκέψου το www.1percent.gr

Το βιβλίο «1% Καλύτερη Ζωή / Γιατί δεν ζεις τη ζωή που θέλεις», του Φώτη Δρακόπουλου κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Έσοπτρον (www.esoptron.gr).

Οδηγός Βιβλίου