Οι Active Member κλείνουν τα 20 και είπαν να το γιορτάσουν με ένα επετειακό τετραήμερο εκδηλώσεων στη μουσική σκηνή «Αυλαία» στον Βοτανικό.
Με συντονιστές τον Β. D. Foxmoor και την Sadahzinia, οι εκδηλώσεις με τίτλο «Γιορτάσια στο ηλιοπέρβολο» θα ξεκινήσουν από την Τετάρτη 20 έως και το Σάββατο 23 Ιουνίου. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να τους απολαύσει καθημερινά από τις 8.30 μ. μ. με προβολές ντοκυμαντέρ, Dj set με τα σπουδαιότερα hip hop tracks, συζητήσεις για τη δισκογραφία, τα μελλοντικά σχέδια αλλά και την κοινωνικοπολιτική κατάσταση, ενώ στις 10.00 μ.μ θα ξεκινούν τα live.
Η ιστοσελίδα: www.lowbap.com διαθέτει υλικό για την πορεία του συγκροτήματος τα τελευταία 20 χρόνια, την δισκογραφία τους αλλά και για τις συναυλίες που ετοιμάζουν.
Culture /
Οι Active Member γιορτάζουν 20 χρόνια παρουσίας στην ελληνική μουσική σκηνή!
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ακύρωσε τις εμφανίσεις του για λόγους υγείας - «Θα υποβληθώ εκτάκτως σε επέμβαση»
Λειψυδρία: Τι ισχύει τελικά με την κήρυξη έκτακτης ανάγκης στην Αττική
Αθήνα: Συνελήφθησαν 20χρονος και ο 40χρονος σύντροφός του για σεξουαλική κακοποίηση δύο νηπίων
Μεγάλη φωτιά στο Χονγκ Κονγκ: 36 νεκροί και 279 αγνοούμενοι - Live εικόνα
Πυροβολισμοί στην Ουάσινγκτον: Νεκροί οι δύο στρατιώτες της Εθνοφρουράς
σχόλια