Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.4.2019 | 02:40

Αλλιώς ξεκίνησα αλλιώς κατέληξα...

Καλησπέρα σε όλους. (Και) σήμερα βλέπω ασχολούμαστε με τα ερωτικά. Να η σύντομη ιστορία μου. Όταν τελείωσα το Λύκειο πριν 8 χρόνια και μπαίνοντας πανεπιστήμιο είπα ότι ήρθε η ώρα να ασχοληθώ και εγώ με τις κοπέλες. Στο σχολείο σχεδόν τίποτα λόγω διαβασμάτων και άλλων. Πέρναγε ο καιρός - έβλεπα ότι δε γνώριζα άτομα μέσα από παρέες (αφού με όσους συναναστρεφόμουν ήταν μόνο αγόρια που δεν είχαν γνωστές - φίλες). Έφτασα τέταρτο έτος και απλά έκατσε για ελάχιστο χρόνο 3 βδομάδων μια κατάσταση. Γενικά δεν είχα και τη πιο φυσιολογική αναζήτηση. Τότε μου άρεσαν σταθερά οι μεγαλύτερες (3 - 5 χρόνια πάνω σταθερά). Και αυτή ήταν 4, 5 χρόνια μεγαλύτερη (τότε ήταν όσο εγώ τώρα) αλλά χωρίς εμπειρίες από ότι έμαθα. Μετά μεσολάβησε ένα κουραστικό μεταπτυχιακό και πια δουλειά με τις καθημερινές υποχρεώσεις για πολλές ώρες. Τουλάχιστον μου αρέσει πολύ και με γεμίζει και τα λεφτά είναι εξαιρετικά για την εποχή και την ηλικία μου.

Όπως αντιλαμβάνεστε όπως μπήκα βγήκα άμεσα από το ερωτικό παιχνίδι με αποτέλεσμα να μη ξέρω πως κινείται η συγκεκριμένη "αγορά" όπου τη τελευταία 10ετία πρέπει να έχουν αλλάξει και πολλά.

Από τη δουλειά διατηρώ κάποια πιο προσωπική επικοινωνία με στελέχη της εταιρείας και μεσήλικους εργαζομένους που γνωριζόμαστε προσωπικά από παλιά. Όσες πέριξ της ηλικίας μου κοπέλες υπάρχουν είναι δεσμευμένες χρόνια και 3 από αυτές πάνε και για γάμο το καλοκαίρι. Έχω αναθεωρήσει πια και πλήρως τη φιλοσοφία μου. Γνωρίζω ότι δεν έχω προοπτική να απευθυνθώ σε κοπέλες στην ηλικία μου, διότι δεν έχω να προσφέρω ποιοτικά κάτι σε μια συνομίληκη αφού δεν είμαι συναισθηματικά ώριμος - έτοιμος (ούτε και με κάποιες παραστάσεις) για να ανταποκριθώ στην απαίτηση μιας σχέσης που δομικά έχει πιο σοβαρά χαρακτηριστικά από ότι μια μεταεφηβική περιπετειούλα.

Γενικά μου φαίνεται δύσκολο - αγχώδες να μπω στο καλούπι μιας σχέσης όσο και θεωρητικώς να το θέλω πόσο μάλλον με συνομίληκη. Έχω συνηθίσει μόνος μου και δε ξέρω πως είναι να είσαι με κάποια, ούτε τι πρέπει και πώς να κάνεις. Και οι φίλοι εξάλλου δύο είναι που έχω και με αυτούς βρισκόμαστε μία στο τόσο. Η ζωή μου είναι τόσο προβλέψιμη (σπίτι - δουλειά - περπάτημα στο πάρκο) που πραγματικά μόνο βαρετός θα ήμουν ως σύντροφος. Ως ένας καλός γνωστός ή ίσως φίλος είναι κάτι διαφορετικό.

Το μόνο που εύχομαι να μου φέρει το καλοκαίρι αλλά και τα επόμενα χρόνια είναι να ρολλάρει λίγο η κατάσταση στα ερωτικά, να προκύψουν κάποιες αξιοπρεπείς περιπτώσεις με μικρότερες ηλικίες για να αναπληρωθεί το χαμένο έδαφος.
3 σχόλια
Ταξινόμηση:
Προηγούμενα 1 Επόμενα
Κάτσε ρε φίλε γιατί δεν το κατέχω το μαθηματικό, αλλά μετράω τα δάχτυλα του χεριού και δεν μου βγαίνει ούτε η προσθαφαίρεση:

Τέλειωσες το Λύκειο πριν 8 χρόνια. Άρα είσαι 26.
Στο τέταρτο έτος του πανεπιστημίου γνώρισες μία για ελάχιστο χρονικό διάστημα. Άρα στα 22.

Για ποια δεκαετία μιλάς, που πρέπει να έχουν αλλάξει πολλά πράγματα;
Λιλίκα Λιλίκα 14.4.2019 | 11:04
(αν σου απαντήσει, ρώτα τον και γιατί τα πόδια μυρίζουν και η μύτη τρέχει.
Χρόνια την έχω αυτήν την απορία.)
avatar ppp92 14.4.2019 | 12:00
Καλημέρα. Χοντρικά αναφέρθηκα στη 10ετια από το 2010 που άρχισα τη περιγραφή μου μέχρι τώρα. Απλά κάπου στο ενδιάμεσο έσκασε αυτό που περιέγραψα.
Προηγούμενα 1 Επόμενα
Συνεχίζοντας την περιήγηση στο lifo.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.     Μάθετε περισσότερα.     Αποδοχή