ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.9.2022 | 15:13

Δάκρυα

Καμιά φορά όταν μιλάει για τον πρώην της κλαίει και επειδή δε ξέρω τίποτα για αυτόν ή τι πέρασε μαζί του (δεν μου έχει πει κάτι) νιώθω πως κλαίει επειδή της φερόταν πολύ άσχημα αλλά μπορεί να είναι και επειδή δεν τον ξεπέρασε, πραγματικά δε ξέρω, μόνο υποθέσεις κάνω. Κάθε φορά που πάω το θέμα της συζήτησης κατά κει μήπως και καταφέρω να ρίξω φως στο μυστήριο, αυτή το αλλάζει... θέλω να μάθω αλλά δεν με αφήνει, τα είχαν καιρό (8 χρόνια) και χώρισαν πριν 3-4 μήνες και μετά γνώρισε εμένα και από τότε βγαίνουμε συχνά και μιλάμε αλλά σαν κάτι να την κρατάει στο τότε παρ'όλο που χώρισε..πιστεύετε πως μπορώ να έχω μέλλον μαζί της αν αυτή έχει κολλήσει με τον πρώην ή είναι καταδικασμένο το όλο πράμα;
10
 
 
 
 
σχόλια

Αν δε ρωτήσεις ευθέως και δεν "απαιτήσεις" να μάθεις στα όρια του επιτρεπτού πάντα, τι μπορούμε να σου πούμε και εμείς υποθετικά; Μπορεί να μην τον έχει ξεπεράσει γιατί τόσα χρόνια δεν ξεχνιούνται σε 3-4 μήνες ή μπορεί να ήταν ένας κακοποιητικός πρώην από τον οποίο κατάφερε αισίως να αποδεσμευτεί και να κλαίει για τα όσα πέρασε.
Το ερώτημα είναι και στις δυο περιπτώσεις: είσαι έτοιμος να διαχειριστείς κάτι τέτοιο;

Αν θες να γίνεις η πατερίτσα της κάτσε και κάνε υπομονή.
Εγώ προσωπικά δε θα έχανα ούτε λεπτό με κάποιον που γνωρίζω ότι είχε τόσα χρόνια σχέση και φρεσκοχωρισε. Αν είχαν χωρίσει κοινή συναινέσει από βαρεμάρα θα έλεγα ότι ίσως είναι έτοιμη για νέες γνωριμίες. Αν μιλάει και κλαίει για εκείνον σημαίνει ότι ακόμα δεν έχει συνέλθει. Αν θες τη γνώμη μου μη χάνεις το χρόνο σου. Γιατί περί χασιμο χρόνου πρόκειται, μπορεί να είναι αξιόλογο άτομο αλλά το timing δεν είναι με το μέρος σου.

Η συμβουλή που μπορώ να σου δώσω είναι ότι είναι νωρίς ακόμα και πονάει . Μπορεί να θέλει να προχωρήσει μαζί σου μπροστά αλλά αυτό που λες εσυ ότι την κρατάει πίσω είναι ίσως η αγάπη που ένιωθε για αυτόν τον άνθρωπο που ήταν μαζί αρκετά χρόνια . Μην την πιέσεις να σου μιλήσει για το παρελθόν της πριν είναι έτοιμη γιατί θα φέρεις τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα απο αυτά που θες εσυ. Όταν θα νίωσει έτοιμη αν της αρέσεις πραγματικά θα έρθει από μόνη της να σου μιλήσει και να ανοιχτεί. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τις δώσεις λίγο χρόνο και να την αφήσεις να αναπνεύσει . Μετά μπορείς να τις εξηγήσεις ότι είσαι και εσύ άνθρωπος και έχεις αισθήματα και θέλεις να ξέρεις αν σε θέλει πραγματικά στη ζωή της . Και κάπως έτσι θα μάθεις!

Χώρισαν πριν 3 μήνες ενώ είχαν 8 χρόνια σχέση. Φυσικά και δεν τον έχει ξεπεράσει, εννοείται.
Το γεγονός ότι μπήκε γρήγορα σε νέα σχέση είναι λάθος και εσύ είσαι απλά το σκαλοπάτι για να προχωρήσει εκείνη μαζί του.
Επίσης είναι άσχημο που δεν θέλει καν να σου δώσει εξηγήσεις.
Φίλτατε σε χρησιμοποιεί συναισθηματικά. Όχι από δόλο απαραίτητα, αλλά για να ξεπεράσει τον πρώην. Αυτό όμως είναι άσχημο για σένα διότι η κοπέλα έχει αλλού το μυαλό της.
Κατ'εμέ είναι καλύτερα να βρεις κάτι άλλο εκτός αν θες απλά να περνάς καλά και μπορείς να το διαχωρίσεις αυτό στο μυαλό σου.

Υ.Γ. Την ίδια άποψη θα είχα αν έγραφε γυναίκα το ποστ.

Αν είσαστε μαζί και κάνει τέτοια σκηνικά, οφείλει να σου ξεκαθαρίσει τι συνέβαινε. Άλλωστε είναι και ένας τρόπος να γνωριστούν καλύτερα δυο άνθρωποι, δείχνοντας ξεκάθαρα τι τους ενοχλούσε ή όχι σε παρελθούσες σχέσεις.
Αν πάλι δεν θέλει, θα σε συμβούλευα να ξεκόψεις. Αφενός διότι δεν σου αξίζει να γίνεσαι αποδέκτης τέτοιας μυστικοπάθειας βασανίζοντας το μυαλουδάκι σου με σενάρια, αφετέρου μπορεί να καταλήξεις να είσαι εκείνος με τον οποίο η κυρία προσπαθεί απλά να ξεπεράσει τον...αξεπέραστο.

Ισως απλα να ειναι νωρις ακομα να φτιαξει κατι μαζι σου. Ειναι λιγο το διαστημα . Αφησε την και δειτε το αργοτερα αν σ ενδιαφερει ακομα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ