ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.1.2022 | 23:47

Τι τίτλο να δώσω τώρα σε αυτό;;!

Πριν περίπου ένα χρόνο, όντας χωρισμένη, γνώρισα ένα παιδί μέσω φβ. Μεταξύ άλλων, μιλούσαμε και σεξουαλικα. Δεν έχουμε βρεθεί ποτε από κοντά,καθωσ υπάρχει απόσταση.Εδώ και λίγο καιρό, τα έχουμε ξανά βρει με τον πρώην μου, οπότε όσες φορές μου έχει στείλει ο άλλος, του έχω πει πως δεν γίνεται να μιλάμε,και μάλιστα έτσι όπως μιλούσαμε. Δεν λέει να το καταλάβει με τίποτα. Μου είπε πως το παίρνει σαν απόρριψη και δεν το δέχεται.Μου έλεγε ,επίσης, πως με σκέφτεται συνέχεια σεξουαλικα, ακόμα και όταν συνευρίσκεται ερωτικά με άλλες… Παρόλο που του εξήγησα με όμορφο τρόπο πως με φέρνει σε δύσκολη θέση, εξακολουθούσε να πηγαίνει τη συζήτηση εκεί. Για να τον ξενερώσω κάπως, όσο μου έλεγε τις φαντασιώσεις του, του είπα ότι ήμουν αδιάθετη(έχω περίοδο, είπα χαρακτηριστικά). Η απάντησε του; «Πω,αηδία, πάω να κάνω εμετό.» Πέτυχα αυτό που ήθελα,καθώς δεν έχει ξανά στείλει μέχρι τώρα, αλλά με ενόχλησε λίγο αυτή η αντιμετώπιση από έναν άνδρα 30 ετών. Να σας πω πως εγώ είμαι 20….
18
 
 
 
 
σχόλια

Ήταν ένας άνθρωπος που μιλούσαμε μισό χρονο. Και ας ήταν μόνο διαδικτυακή η επικοινωνία μας. Νιώσαμε οικειότητα ο ένας με τον άλλον, και ανοιχτηκαμε ο ένας στον άλλον. Δεν ήταν απλά ένας ενοχλητικός τύπος που μου έστελνε. Ήταν κάποιος που με έκανε να ξεχνιεμαι όσο είχα χωρίσει. Μου έδινε συμβουλές,και εγώ το ιδιο,ανταλλασαμε απόψεις,στιγμές από την καθημερινοτητα μας… μιλούσαμε για πολλά πράγματα,σε φιλικό ανθρώπινο επίπεδο. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμένα να μιλάω με κάποιον που δεν έχω γνωρίσει ποτε από κοντά,αλλά να νιώθω σαν να τον ξέρω. Οπότε δεν μπορούσα να ξεκόψω απλά μαζί του με ένα μπλοκ. Μου φαίνεται Πολύ χαζο. Του είχα εξηγήσει όμορφα ότι δεν μπορούμε να μιλάμε άλλο, αλλά μου έστελνε μια στο τόσο,και ήθελα και εγώ να μαθαίνω νέα του- σε ανθρώπινο επίπεδο πάντα. Γι’αυτο του απαντούσα,αλλά οταν το πήγαινε αλλου,σταματούσα να του απαντάω.Την τελευταία φορά επέμενε με το σεξ και ήθελα κάπως να σταματησει να με
Βλέπει έτσι. Και δεν έψαχνα καμία επιβεβαίωση. Δεν την χρειάζομαι, και ποσο μάλιστα από κάποιον άλλον. Εχω το αγόρι μου να με κάνει να νιώθω όμορφα, και δεν χρειάζομαι κανέναν άλλον. Και να σας πω πως είναι και ενήμερος για τις φορές που έχω μιλήσει με τον άλλον. Κρίμα που βγάζετε τόση κακιά μερικοι.

Ανώνυμη, είσαι μικρή ακόμα αλλά θα τους μάθεις. Τέτοιοι άντρες θέλουν άλλη αντιμετώπιση επειδή δεν καταλαβαίνουν από λόγια. Επιμένουν μέχρι να γίνει το δικό τους και δεν τους νοιάζει τίποτα αλλο. Δεν τον ένοιαζε καν αν θα σου δημιουργήσει θέμα στην σχέση σου αρκεί να γίνει αυτό που θέλει. Μόλις είδε πως δεν θα γίνει αυτό που θέλει, εξαφανίστηκε. Δεν σκέφτηκε καν να κρατήσει τα τυπικά για να μαθαίνει νέα σου από ανθρώπινο ενδιαφέρων.
Δεν στο παραδέχτηκε ο ίδιος, αλλά αυτός (όπως και μερικοί σχολιαστές) υπέθεσε πως ψάχνεις επιβεβαίωση για αυτό συνέχισε να στέλνει. Αυτός σκεφτόταν: "για να μου μιλάει πάει να πει πως γουστάρει και ας έχει σχέση". Δεν το έβλεπε σαν απλή φιλική συζήτηση. Μην σε ξεγελάει το γεγονός πως σου μιλούσε και φιλικά. Το έκανε για να προετοιμάσει το έδαφος για την … συνέχεια.
Το αγόρι σου ήξερε πως μιλούσατε αλλα ήξερε τι ακριβώς σου έστελνε; 🤔 Δεν ενοχλήθηκε καθόλου που ένας άγνωστος επιδιώκει να καυλαντίσει με την κοπέλα του; Μάλλον δεν ήξερε, αλλιώς θα σου έλεγε να τον μπλοκάρεις.

Οκ είχατε μια επικοινωνία. Δεν τρέχει κάτι. Τα ξαναβρήκες με τον πρώην και αυτός σε ενοχλούσε και μόλις του είπες για περίοδο αντέδρασε σαν να μην ξέρει από γυναίκες. Μη δίνεις σημασία σε ανθρώπους που δε γνωρίζεις απο κοντά. Εδώ και από κοντά και τρομάζουμε να πιστέψουμε τον άλλον.

Μεταξύ μας, τον κράτησες λίγο για επιβεβαίωση αλλιώς θα τον έκοβες μαχαίρι. Δεν χρειάζεται να πείσεις κανέναν να μην σου μιλάει. Μπλοκ μια και καλή.

Τι αντιμετώπιση περίμενες απο έναν άγνωστο που καυλ@ντίζει μαζί σου; Αντί να τον βάλεις στην θέση του όταν εξακολουθούσε να σου στέλνει μηνύματα ενώ έχεις σχέση, βγήκε αυτός από πάνω. Αυτό που του είπες για την περίοδο ήταν η ιδανική ευκαιρία για να "το λήξει" αυτός πρώτος χωρίς όμως να νιώθει ότι τον απέρριψες (σου το είπε κιόλας πως δεν δέχεται την απόρριψη) και αντέδρασε υπερβολικά για να σε κάνει να νιώσεις άσχημα.
Την επόμενη φορά λοιπόν κόβεις τον αέρα από την αρχή και κάνεις μπλοκ αν χρειαστεί.

Το ίδιο μυαλό έχετε με τον τύπο (εντάξει υπάρχουν τα 10 χρόνια διαφοράς αλλά οκ)
Εσύ πιστεύεις ότι θα ξενερώσει επειδή θα του πεις ότι έχεις περίοδο και εκείνος πράγματι ξενερώνει και σου λέει ότι θα πάει να ξεράσει. Δεν καταλαβαίνω πού είναι το παράξενο.
Γιατί θεωρείς ότι η περίοδος είναι κάτι κακό και οι άντρες πρέπει να ξενερώνουν και μάλιστα από απόσταση;;; Ε;; Για πες!

Δε θεωρώ σε καμία περίπτωση ότι είναι κάτι κακό. Ακριβώς το αντίθετο. Η περίοδος είναι υγεία για τις γυναίκες, και ευλογία, καθώς μας βοηθάει στο να αποκτήσουμε παιδί μετέπειτα. Και δε θεωρώ πως όλοι οι άντρες ξενερώνουν με αυτό. Η σχέση μου μάλιστα, δεν με αντιμετωπίζει καθόλου διαφορετικά, αφού θέλει και κάνουμε έρωτα ακόμα και εκείνες τις ημέρες του μήνα. Απλώς από όσο έχω συναναστραφεί τον άλλον άνθρωπο, έστω και διαδικτυακά, φανταζόμουν την αντίδραση του. Εκανα απλώς μια διαπίστωση, πως είναι άσχημο για έναν άντρα 30 ετών,να έχει αυτή τη συμπεριφορά. Δεν λέω οτι το δικό μου σκεπτικό ήταν και πολύ ώριμο, αλλά ήταν ένας τρόπος να τον αποφύγω.

@Ανώνυμη

Γιατί δεν παραδέχεσαι ότι δεν ξέκοψες διότι γούσταρες επιβεβαίωση?

Επίσης, δεν μας αφορά το αν ο γκόμενος σου γουστάρει να κάνετε σεξ ενώ έχεις περίοδο.
Too much info κοπελιά.

Τυχερή ήσουν που σε άφησε ήσυχη, και ίσως και ένα καλό παράδειγμα στο να αποφύγεις στο μέλλον τέτοιου είδους συναναστροφές.. Είσαι τόσο μικρή για να αναλώνεσαι με διαδικτυακές σχέσεις και να μην γνωρίζεις ποιος πραγματικά σου μιλάει πίσω απο μια οθόνη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ