Ανώνυμη, είσαι μικρή ακόμα αλλά θα τους μάθεις. Τέτοιοι άντρες θέλουν άλλη αντιμετώπιση επειδή δεν καταλαβαίνουν από λόγια. Επιμένουν μέχρι να γίνει το δικό τους και δεν τους νοιάζει τίποτα αλλο. Δεν τον ένοιαζε καν αν θα σου δημιουργήσει θέμα στην σχέση σου αρκεί να γίνει αυτό που θέλει. Μόλις είδε πως δεν θα γίνει αυτό που θέλει, εξαφανίστηκε. Δεν σκέφτηκε καν να κρατήσει τα τυπικά για να μαθαίνει νέα σου από ανθρώπινο ενδιαφέρων.
Δεν στο παραδέχτηκε ο ίδιος, αλλά αυτός (όπως και μερικοί σχολιαστές) υπέθεσε πως ψάχνεις επιβεβαίωση για αυτό συνέχισε να στέλνει. Αυτός σκεφτόταν: "για να μου μιλάει πάει να πει πως γουστάρει και ας έχει σχέση". Δεν το έβλεπε σαν απλή φιλική συζήτηση. Μην σε ξεγελάει το γεγονός πως σου μιλούσε και φιλικά. Το έκανε για να προετοιμάσει το έδαφος για την … συνέχεια.
Το αγόρι σου ήξερε πως μιλούσατε αλλα ήξερε τι ακριβώς σου έστελνε; 🤔 Δεν ενοχλήθηκε καθόλου που ένας άγνωστος επιδιώκει να καυλαντίσει με την κοπέλα του; Μάλλον δεν ήξερε, αλλιώς θα σου έλεγε να τον μπλοκάρεις.

Σχολιάζει ο/η