ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.1.2022 | 14:18

Δεν ξέρω τι θέλω

Προφανώς και δεν ζητάω να πάρετε μια απόφαση για εμένα, απλώς ίσως να με βοηθήσετε, ειδικότερα αν κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία... Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο... Φαίνεται ότι υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον προς εμένα, προς το παρόν είμαστε φίλοι. Θεωρώ όμως ότι το βλέπει αλλιώς και μάλλον σκοπεύει σύντομα να το εκφράσει. Είναι ένας άνθρωπος στον οποίο δε φοβάμαι να είμαι ο εαυτός μου. Είναι πολύ σπουδαίο αυτό για μένα, ιδιαίτερα στη φάση αυτή που έχω πάρα πολλές ανασφάλειες και άγχος. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που τον χρειαζομαι τον θέλω στη ζωή μου, τον αγαπώ και τον νοιάζομαι. Απλώς δεν ξέρω ως τι θέλω να τον έχω στη ζωή μου. Αν φανταστώ ότι είμαστε σε σχέση υπάρχουν πράγματα που με ελκύουν ωστόσο εξωτερικά δε θα έλεγα ότι με ελκύει. Εννοείται πως η εξωτερική εμφάνιση δε σημαίνει κάτι, απλώς στο ερωτικό κομμάτι θεωρώ ότι αποτελεί και μια προϋπόθεση..να τον κοιτας και να "λιώνεις", που λένε. Με προβληματίζει ότι μου φαίνεται κάπως βαρετή η παρέα του, αλλά κατά τ αλλά τον σκέφτομαι συχνά, ανυπομονώ να μου στείλει, ψάχνω αφορμές για αν στείλω... Στη σχολή γενικά ίσως θεωρείται από τους όχι τόσο "κουλ" ή "ψαγμενους" ή "ωραίους-ωριμους-πρωχο" και πιστεύω ότι αυτό με επηρεάζει κάπως. Για να σας δώσω να καταλάβετε, ψιλοντρεπομαι για κάποιο λόγο να πω στους φίλους μου.τα συναισθήματα που ίσως αισθάνομαι. Επίσης νομίζω με επηρεάζει από την αντίθετη πλευρά και το ότι βρίσκομαι σεισ ευάλωτη φάση της ζωής μου και ίσως να ψάχνω ένα στήριγμα και μια σχέση που πιθανόν να μη με.εκφραζει πραγματικά. Συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο, ελπίζω να βρω τη βοήθεια που ψάχνω και να μη σας κούρασα!
7
 
 
 
 
σχόλια

Η έντονη επιθυμία σου να του μιλάς είναι λόγω της επιβεβαίωσης που (φαντάζομαι ότι) σου δίνει ! Μην αφήνεις το μυαλό σου να σε μπερδεύει , δεν υπάρχει ουσιαστική έλξη και το ξέρεις. Το "δεν ξέρω" = δεν είμαι ακόμη έτοιμη να δεχτώ την πραγματικότητα γιατί με συμφέρει η κατάσταση όπως έχει. Ένα στήριγμα θες και αυτό είναι όλο.

''κουλ΄΄, ''προχώ'', ''ψαγμένοι''

Τι ανωριμότητες είναι αυτές? Και ποιά είσαι εσύ που λες ότι ντρέπεσαι να πεις στις φίλες σου ότι σου αρέσει αυτός?
Η βασίλισσα του χορού και αυτός ο ταπεινός χωρικός?
Για σοβαρέψου.

Υ.Γ. Ακολουθείς την κλασσική νοοτροπία του ''γουστάρω το κακό παιδί, τον αλήτη, τον κουλ, τον δημοφιλή τύπο στην σχολή''.
Μέχρι που θα φας τα μούτρα σου από έναν τέτοιον.
Όπως και να'χει, να είσαι ξεκάθαρη στο παλικάρι και να μην του πουλήσεις φούμαρα.

Ο The Dude το έχει πει και το έχει ξαναπεί γι' αυτή τη δυναμική: αν τα φτιάξετε, θα έχεις το πάνω χέρι σ' αυτή τη σχέση γιατί δεν θα σ' ενδιαφέρει τόσο όσο εκείνον. Κι όμως, μόλις υπερτερήσεις και θα έχεις κορεσμό από την προσοχή του και την έγνοια του, θα βαρεθείς και θα πέσεις στις αγκάλες ενός πιο cool και ώριμου (ο οποίος δεν θα είναι απαραίτητα παλιοχαρακτήρας, αλλά τουλάχιστον στην αρχή θα είσαι λίγο στα πατώματα για χάρη του). Εγώ λέω ότι, αν δεν σε ελκύει ερωτικά που λες, μην το κουράζεις. Αν σου παραδεχτεί τα συναισθήματά του, πες του την αλήθεια, ότι τον αγαπάς μόνο σαν φίλο. Δικαίωμά του να μη θέλει να συνεχίσει τη φιλία του μαζί σου και ν' αποτραβηχτεί (προσωρινά ή μόνιμα). Εκείνος μπορεί να μη σου εμπνέει ερωτισμό γιατί δεν είναι αρκετά "άνδρας" για σένα και δεν πρέπει να νιώθεις άσχημα γι' αυτό. Δεν σημαίνει ότι ψάχνεις "το κακό παιδί που θα σε φτύνει" ή ότι ο ψαγμένος και cool ισούται με αλήτη. Πολύ απλά, αν τυχαίνει να έχετε ίδια ηλικία ή πολύ μικρή διαφορά, το παιδί να μην έχει ωριμάσει αρκετά για να τον δεις αλλιώς. (Σκέψου ότι κάτι παρόμοιο μπορεί να συμβαίνει με μια κοπέλα, η οποία ακόμα έχει μια εφηβική αδεξιότητα στις κινήσεις της, έρχεται συχνά σ' αμηχανία και το όλο της στυλ είναι σαν συνεσταλμένη μαθήτρια. Ε, όσο καλή κοπέλα κι αν είναι και όση ομορφιά κι αν της έχει δώσει η φύση, δύσκολα να τη δει κάποιος ερωτικά, ειδικά ένας συνομήλικός της που ψάχνει να συνεπαρθεί από μια κοπέλα μ' εντελώς διαφορετική αύρα.) Καθένας έχει το δικό του ρυθμό ωρίμανσης, συμπεριλαμβανομένης και της σεξουαλικής. Ο φίλος σου ίσως δεν έφτασε σ' εκείνο το στάδιο που θα σε είλκυε. Γενικά, αν απ' την αρχή βλέπετε ότι κάτι δεν σας κάνει, μην ξεκινάτε σχέσεις με μισή καρδιά. Εκκινείτε μία στραβή δυναμική, από την οποία ο ένας θα βγει πολύ πιο ζημιωμένος από τον άλλον και θα υπάρξουν δράματα. Η εξαρχής ειλικρίνεια πονάει μεν, αλλά λυτρωνει από χαμένο χρόνο και από ραγισμένες καρδιές.

Ψιλοντρέπεσαι για εκείνον, πως να το πεις στους φίλους σου...δεν είναι και κουλ τύπος, είναι και λίγο βαρετός, δεν είναι και ψαγμένος.. Απλώς να, κολακεύεσαι πολύ από το ενδιαφέρον του προς εσένα και τον θέλεις στη ζωή σου, δεν ξέρεις με τι ρόλο ακριβώς...Εγώ ελπίζω για το καλό και των δύο σας να έχεις κάνει λάθος και να μην ενδιαφέρεται για κάτι περισσότερο, κρίμα είναι. Για εκείνον.
Αυτό το "ψιλοντρέπομαι" που νιώθεις, ομολογώ, μου χτύπησε πολύ άσχημα..!

Θα τα φτιάξεις μαζί του για ένα διάστημα, μέχρι να καταλάβεις ότι δεν σου βγαίνει τελικά, αλλά σου εμπνέει ασφάλεια και έτσι μπορείς να καλύψεις κάποιες ανάγκες σου. Όταν σε πλησιάσει ο προχώ τυπάς, θα τον σουτάρεις χωρίς δεύτερη σκέψη και αυτός θα μοιρολογάει τη ζωή του. That's life. Go on.

Απεργία την Πρωτομαγιά