ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.12.2021 | 02:40

Να κάνω εγώ μια κίνηση ή να το αφησω στο χέρι του;

Μου αρέσει επιτέλους κάποιος μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.εγώ είμαι 30+ εκείνος 40+. Τον είδα έξω και έμαθα ποιος είναι δεν έχει σχέση και έστειλα αίτημα στο φεις, εκείνος έψαξε το προφίλ μου αφού εβαλε λαικ σε φωτογραφίες μου αλλά δεν έχει στείλει τίποτα.έχει κάνει κάποιες αντιδράσεις σε στορι μου αλλά μέχρι στιγμής κανένα μήνυμα . Σκεφτόμουν να στείλω εγώ αλλά δεν είμαι πολύ σίγουρη αν πρέπει εγώ να κάνω πάλι κίνηση, νομίζω έχει καταλάβει προφανώς ότι μου αρέσει και δεν είμαστε μωρά να ασχολούμαστε με τα λαικ και τις καρδούλες..από τη άλλη έχω κουραστεί να μην συμβαίνει τίποτα και είμαι η μόνη σινγκλ στην παρέα μήπως να κάνω εγώ μια κίνηση και ότι γίνει; Να ξέρω ότι τουλάχιστον το προσπάθησα..
3
 
 
 
 
σχόλια

Κοπέλα μου όπως το είπες. Δεν είστε μωρά να παίζετε με λάικ και καρδούλες. Είναι χαζό και ηλικιακά δεν ταιριάζει ούτε σε σένα ούτε σε εκείνον ειδικά. Για να μη χάνεις το χρόνο σου και αναρωτιέσαι, στειλτου πρώτη. Σιγά το πραγμα. Στην χειρότερη και να Μη θέλει απλά το δέχεσαι και πας παρακάτω.