ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.8.2018 | 17:21

Κολλητη

Τον τελευταιο καιρο εδω και περιπου εναν χρονο και κατι αισθανομαι οτι δεν ενδιαφερεται για μενα καθολου (ή τουλαχιστον θεωρει τα παντα πιο σημαντικα απο οτιδηποτε εχω να της πω) ειδικα απο την μεση της φετινης χρονιας αντιμετωπιζω μια πολυ δυσκολη κατασταση και αγχωδη και οποτε της ελεγα κατι αρχιζε να μου λεει τα δικα της (γκομενικα) τα οποια στο κατω κατω δεν ηταν καν μεγαλης σημασιας (δεν εχει σχεση ή κατι τετοιο) αλλα εγω παντα την ακουγα και ακομα και γι αυτα την συμβουλευα αλλα παντα με αγνοουσε και εκανε τα δικα της και πραγματα που της ελεγαν οι αλλοι φιλοι της γιατι εγω "δεν ηξερα" "δεν ειχα εμπειρια" "δεν καταλαβαινα" Να σημιωσω οτι γνωριζομαστε 11 χρονια απο τα οποια τα 4 κανουμε κολλητη παρεα και τον τελευταιο χρονο εχουμε ερθει σε συγκρουση δυο φορες ενω ποτε ξανα δεν εχουμε τσακωθει...Επισης καθε φορα που της στελνω μηνυμα για κατι δικο μου ειτε το γυρναει στα δικα της τα "σημαντικοτερα" ειτε μου λεει "ναι..." "οκ" ειτε "τι να σου πω" Το χω συζητησει μαζι της μου λεει οτι εχει τα δικα της και γι αυτο αλλα καταλαβαινει...αλλα δεν μου δειχνει οτι εχει καταλαβει.Με εχει κουρασει ολο αυτο την νοιαζομαι πραγματικα αλλα δεν ξερω τι να κανω νιωθω οτι καθε φορα που παω να πω το προβλημα μου βρισκω εναν τοιχο και αυτο με επηρεαζει πολυ ψυχολογικα (γιατι ολοι θελουμε τον κολλητο μας διπλα μας να μας ακουσει σε μια τετοια στιγμη)Εχετε αντιμετωπισει κατι παρομοιο ,τι με συμβουλευετε; *σορρυ αν σας κουρασα με το κειμενο :)
1
 
 
 
 
σχόλια
Πολλες φορες!!! Θα σου παρει χρονο και πολλα χαστουκια(προσωπικα εχω φαει απειρα αν και δε μ εχουν παρει ακομα τα χρονια)αλλα θα καταλαβεις στο μελλον οτι αυτα τα ατομα δεν ειναι κολλητοι μας φιλοι παρα μονο γνωστοι! Θα σε συμβουλευα να κανεις μια τελευταια προσπαθεια να συζητησεις με τη φιλη σου τι σε στεναχωρει και αν δεις οτι δεν αλλαζει κατι στη συμπεριφορα της επαληθευεται το παραπανω σχολιο.Ωστοσο οι φιλοι μας και ειδικα οι κολλητοι θα πρεπει να ειναι διπλα μας στις δυσκολες στιγμες να μας συμβουλευουν και να μη μας χαιδευουν τα αυτια διαφορετικα δεν ειναι πραγματικοι φιλοι! Και ειδικα αφου γραφεις οτι εσυ εισαι παντα διπλα της ειναι φυσικο επακόλουθο να θελεις και εσυ το ιδιο απο εκεινη!

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ