Κατέλαβαν το κέντρο ελέγχου του Μετρό οι εργαζόμενοι

Κατέλαβαν το κέντρο ελέγχου του Μετρό οι εργαζόμενοι Facebook Twitter
6

Στην κατάληψη του κέντρου ελέγχου του Μετρό προχώρησαν τα ξημερώματα οι εργαζόμενοι του, δημιουργώντας προβλήματα και καθυστερήσεις στα πρωινά δρομολόγια. Αιφνιδιάζοντας τους υπεύθυνους αλλά και τους επιβάτες- καθώς είχαν προαναγγείλει δυναμικές κινητοποιήσεις ως αντίδραση στην ένταξη τους στο ενιαίο μισθολόγιο αλλά όλοι υπέθεταν ότι θα εξαγγείλουν απεργίες,-κατέλαβαν το κέντρο ελέγχου στα Σεπόλια. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βγαίνουν λιγότεροι συρμοί στην κυκλοφορία και να ταλαιπωρούνται οι επιβάτες.  

 «Η καθυστέρηση αυτήν τη στιγμή είναι στο δεκάλεπτο, αλλά όσο περνάει η ώρα ο χρόνος καθυστέρησης θα αυξάνεται» δήλωσε στο  ΑΠΕ ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Μετρό Αντώνης Σταματόπουλος, ο οποίος σημείωσε ότι οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν δυναμικά. Ζήτησε δε την παρέμβαση του οικονομικού εισαγγελέα «προκειμένου να διαπιστώσει ότι το μετρό δεν είναι ελλειμματική επιχείρηση.»  

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ ΑΕ, τα δρομολόγια στη γραμμή 2 (Αγ. Αντώνιος- Αγ. Δημήτριος) διεξάγονται ανά 6 λεπτά (αντί χρονοαποστάσεων 3,5 λεπτών) και στη γραμμή 3 (Αιγάλεω- Δουκ. Πλακεντίας) ανά 5 λεπτά (αντί χρονοαποστάσεων 4,5 λεπτών).

Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρότες: Παραμένουν για τρίτη εβδομάδα στα μπλόκα - Συνεχίζεται η ένταση για τα μέτρα στο πετρέλαιο

Ελλάδα / Αγρότες: Παραμένουν για τρίτη εβδομάδα στα μπλόκα - Συνεχίζεται η ένταση για τα μέτρα στο πετρέλαιο

Εν αναμονή της αυριανής πανελλαδικής σύσκεψης όπου θα συζητηθούν οι τελευταίες κυβερνητικές εξαγγελίες και θα ληφθούν αποφάσεις για την πορεία των κινητοποιήσεων
THE LIFO TEAM