Για φορολογικές παραβάσεις συνελήφθη η σύζυγος του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γεράσιμου Γιακουμάτου, από την Οικονομική Αστυνομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύεουν "Τα Νέα", οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια έρευνας που έκαναν στον οίκο ευγηρίας «Αγιος Βασίλειος» τον οποίο διατηρούν στον Ψυχικό ο βουλευτής και η σύζυγός του, διαπίστωσαν παραβάσεις σχετικά με φοροδιαφυγή.
Εχουν προσαχθεί και άλλα άτομα που σχετίζονται με την επιχείρηση ενώ ο κ. Γιακουμάτος δεν συνελήφθη λόγω της βουλευτικής ασυλίας. Ο βουλευτής δήλωσε ότι πρόκειται για φορολογική παράβαση πλημμεληματικού χαρακτήρα και διευκρίνισε ότι ο οίκος ευγηρίας ανήκει στον αδελφό του και απλά ότι η σύζυγός του, είναι πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου.
Ελλάδα /
Συνελήφθησαν η σύζυγος και ο αδελφός του Γιακουμάτου για φοροδιαφυγή
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Τροχαίο στο Παγκράτι: Πώς έγινε το δυστύχημα με τη νεκρή πεζή
Βορίζια: Επεισόδιο στις φυλακές Αλικαρνασσού ανάμεσα σε μέλη της οικογένειας Καργάκη - Έκτακτή μεταγωγή πέντε κρατουμένων
Στον Λευκό Οίκο ο Μαμντάνι: «Είχαμε μια υπέροχη συνάντηση», λέει ο Τραμπ
Τροχαίο δυστύχημα με δύο αυτοκίνητα στο Παγκράτι: Νεκρή μία πεζή
Κακοκαιρία στη δυτική Ελλάδα: Κοντά στα 280 χιλιοστά η βροχή στα Λεπιανά - Κατολισθήσεις και απεγκλωβισμοί